Sari la conținut

Vremuri istorice: Interacțiunea dintre Moș Crăciun și copii s-a schimbat radical, în iarna lui 2020

Vezi gGalerie foto

Pandemia a schimbat modul în care Moș Crăciun se întâlnește anul acesta cu copiii, deoarece Moșul poartă acum vizieră, care să-i acopere fața și barba. Se întâlnește cu copiii online sau în aer liber, păstrând distanța.

"Majoritatea dintre noi suntem bătrâni, suntem supraponderali, avem diabet și boli de inimă", spune Stephen Arnold. El este președintele IBRBS, un grup cunoscut anterior sub numele de Frăția Înternațională a lui Moș Crăciun Real.

"Siguranța lui Moș Crăciun este principala noastră preocupare", spune Mitch Allen, președintele HireSanta, una dintre cele mai mari agenții de angajare de Moși Crăciun. El spune că această criză determinată de pandemia de COVID-19 a afectat afacerea, însă echipa a fost nevoită să revină în mediul online.

Jac Grimes joacă rolul lui Moș Crăciun în Greensboro, Carolina de Nord. A renunțat la vizitele la domiciliu, care reprezintă aproximativ o treime din afacerea sa. El a făcut-o nu doar pentru propria sănătate, ci pentru a preveni transmiterea virusului de la o familie la alta. Grimes și soția sa se îmbracă în Moș Crăciun și stau într-o zonă a parcării din piața unde lucrează. Vorbesc cu copiii și părinții care rămân în mașinile lor.

Howard Graham îl joacă pe Moș Crăciun de opt ani la Radio City Music Hall din New York. Locul este cunoscut pentru celebrul său spectacol de Crăciun cu Rockettes, un grup de dans. Anul acesta va face vizite doar online.

„Copiii sunt încântați și asta contează”

Brad Six l-a interpretat pentru prima dată pe Moș Crăciun acum 35 de ani. Recent, a stat trei ore pe scaunul lui Moș Crăciun, la un magazin din Miami. În timp ce familiile stăteau în fața unei bariere din plexiglas pentru fotografii, Six își întoarse capul, astfel încât viziera să nu reflecte lumina camerei. El a discutat cu copiii, astfel încât aceștia să-i poată spune lista de dorințe - de la o distanță de aproximativ 1,8 metri distanță. În timp ce le dorea un Crăciun fericit, un elf a dezinfectat zona pentru grupul următor.

Șase dintre persoanele care îl interpretează pe Moș Crăciun au spus că situația este „puțin mai ușoară din punct de vedere fizic, deoarece moșul nu trebuie să ridice pe nimeni, dar nu este la fel de plăcută, deoarece Moș Crăciun nu mai interacționează cu copiii așa cum o făcea în mod normal”. Dar pentru familii, a sta cu Moș Crăciun, chiar dacă se află în spatele unei viziere, este un pic de normalitate în vremuri neobișnuite.

„Acest lucru este cu siguranță diferit”, a spus Sarah Morris despre situație, „dar copiii sunt încântați și asta contează”.

Sursa

Sursa foto

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!