Sari la conținut

Wellness mama challange: provocarea 6 - meniul săptămânal de vară

Dragile mele, acelea dintre voi care ați răspuns pozitiv acestui proiect, să știți că a ajuns la jumătate. Am trecut până acum prin 5 subiecte, adică 5 provocări pentru mamele care doresc să își reintre în formă. Pentru că vara ne ajută și ne inspiră mai mult. Zilele sunt însorite, serile sunt lungi, copiii nu mai merg la școală, deci avem un pic de timp mai mult pentru noi, teoretic. Ah, iar mâncarea....mâncarea e delicioasă. Acum e momentul să ne înfruptăm din toate, să mâncăm așezat și planificat. De aceea, Wellness Mama Challenge 6 vine cu provocarea: meniul săptămânal! Voi știți că eu sunt adepta planificării, care ne scutește de multe bătăi de cap, deci de multe emoții negative. :) Și care ne ține departe de tentații/mâncare nesănătoasă, plus că mai economisim bani. Cine nu vrea așa ceva?

Provocarea 6: meniul săptămânal

Meniul săptămânal de vară mie, personal, mi se pare foarte ușor. Avem atâtea legume la îndemână, încât jumătate din problemă e ca și rezolvată. La propriu, pentru că 1/2 din farfuria ideală trebuie să fie încărcată de legume. Cred că vă amintiți provocarea 5, care fix aceasta a fost. Pentru cine a deschis mai târziu internetul, aicie toată tărășenia. Și, mamă mamă, ce farfurii au postat doamnele care sunt încă alături de mine în program! Mmm, mi se face zilnic pofta de ce văd acolo. :)

Așadar, dragile mele, vă provoc să gândiți un meniu pe 7 zile în avans, pe baza a ceea ce aveți în casă și a ceea ce ați pofti să mâncați săptămâna care vine.


Meniul vostru ar trebui să nu fie costisitor și să fie simplu de preparat. Feluri de mâncare nu neapărat dietetice, dar sănătoase musai. Dacă nu vara, atunci când, nu-i așa?

Cine acceptă provocarea Meniul săptămânal vara?

Meniul săptămânal vara - câteva idei

(...)

Citește mai mult pe florinabadea.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!