Sari la conținut

5 filme de primăvară, perfecte pentru a fi vizionate cu copiii

În sfârșit, a venit primăvara! Deși este un moment minunat pentru a petrece timp în aer liber, uneori vremea schimbătoare ne încurcă aceste planuri.

Așadar, ți-am pregătit o listă cu 5 filme uimitoare de primăvară, pe care le poți viziona cu copilul tău:

A Bug s Life: Aventuri la firul ierbii

A Bug's Life este filmul perfect pentru a-i învăța pe copii despre anotimpuri și insecte. Filmul include și o lecție grozavă de viață.

Bambi

Bambi este un film clasic Disney. Personajul se împrietenește cu creaturile din pădure și, pe măsură ce crește, învață cât de frumoasă, dar și tragică poate fi viața.

Bee Movie: povestea unei albine

Bee Movie urmărește o singură albină pe nume Barry B. Benson în încercarea sa de a deveni ceva mai mult decât o altă albină care face miere. În timp ce Barry fuge în oraș și își face prieteni, el decide să dea în judecată întreaga rasă umană pentru exploatarea albinelor și furtul lor de nectar în propriile lor scopuri.

Cloudy With A Chance Of Meatballs: Stă să plouă cu chiftele

Dacă ești în căutarea unui film drăguț care să-i învețe pe copii despre vreme, atunci Stă să plouă cu chiftele este filmul potrivit. Concentrat pe orașul pustiu Swallow Falls și pe tocilarul simpatic Flint Lockwood, acest film explorează ce s-ar putea întâmpla dacă oamenii ar avea tehnologia necesară pentru a controla vremea. În timp ce invenția lui Flint este menită să fie doar ceva distractiv, primarul orașului îl manipulează pe Flint să folosească invenția în exces.

Luca

Luca este o poveste încântătoare despre un tânăr monstru marin care se transformă în om, astfel încât să se poată bucura de tot ce are de oferit un adorabil oraș de pe litoral. Pe parcurs, Luca își face prieteni și învață câteva lecții valoroase, dar în cele din urmă, lecția pe care o predă celorlalți este cea care are cel mai mare impact.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!