Sari la conținut

Căni din silicon disponibile la Little Prints, pentru bebelușul tău - (P)

Curiozitatea copiilor crește odată cu aceștia, la fel și dorințele lor de a cunoaște tot ce este în jurul lor. Copiii preiau de la părinți și de la apropiați gesturi și prezintă dorința de a realiza totul la fel ca adulții.

Copiii, încă de la vârste fragede vor să mănânce la fel ca părinții sau frații mai mari, să stea la masă cu toată lumea și să bea apă din pahar obișnuit, nu din sticluța lor specială. Aceste lucruri sunt ceva obișnuit pentru un bebeluș, dar aceștia nu au capacitatea de a înțelege ca se pot răni cu obiectele de uz zilnic. De multe ori se întâmplă ca paharele de sticlă pe care aceștia vor să le folosească sa cadă și să se spargă, astfel copilul este în pericol de a se tăia.

Protecția copilului pe primul plan

Din acest motiv Little Prints are o gama de produse cani silicon, special create pentru cei mici, oferindu-le protecție, dar în același timp le satisface nevoia de a descoperi și de a încerca lucruri noi. Designul special gândit pentru copii le permite acestora să descopere prin încercări și erori, fără a fi puși în pericol.

Siliconul din care este confecționat cana este sigur pentru utilizarea de către copii, deoarece la un contactul brusc cu o suprafață nu există riscul de a se sparge. Totodată materialul este acceptat și de gingiile sensibile ale acestora, deoarece nu este atât de dur și la un impact mai puternic din neatenția acestora nu există repercusiuni.

Design special pentru bebeluși

Mersul copiilor este destul de dezorganizat și de multe ori se termină cu o căzătură sau la impactul cu un obiect de mobilier din casă. Aceștia au tendința de a merge cu un obiect în mână și deseori este vorba despre recipientul din care beau apă, pentru a-l avea la îndemână, ceea ce face ca tot conținutul cănii să fie împrăștiat prin casă.

Pentru a evita exact acest tip de probleme, în gama de produse premium regăsite la Little Prints se pot găsi și căni din silicon care au un capac special care nu permite lichidului să curgă peste tot, împreună cu un pai care facilitează consumul lichidului din pahar.

Cănițele au câte două mânere care permit prinderea din orice parte, cu orice mânuță pentru a le fi mai ușor celor mici să le folosească și sunt disponibile într-o gamă variată de culori deosebite. Culorile anului se pot găsi și în accesoriile micuțului, fiind nuanțe deschise și plăcute la vedere precum light blue, rose, latte sau chiar mustard.

Înlocuirea sticlei cu biberon cu o căniță cu pai la început și apoi simplă este o etapă importantă în dezvoltarea copilului. La o anumită vârstă este necesară renunțarea la biberon, deoarece poate încetini procesul de vorbire și poate preveni anumite boli ale cavității bucale. Un alt element care poate interveni în momentul în care se folosește biberonul mai mult de doi ani este faptul că intervin anumite defecte la nivelul poziției dinților.

Produsele special fabricate pentru bebeluși prezintă anumite caracteristici care nu trebuiesc ignorate și materialul din care sunt făcute și designul diferit sunt gândite exact pentru nevoile acestora, așadar este important să fie utilizate de către copii.

Găsiți toată gama de produse de acest gen și culorile disponibile pe Little Prints care stau la dispoziția copiilor care se pregătesc să treacă spre noi etape în viață.

Contact:

hello@littleprints.ro
+40725766847
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!