Sari la conținut

Cum reusesti sa iti conturezi mai bine tinuta prin bijuterii?

Imbracamintea poate sa faca diferenta in aproape orice mediu. Indiferent ca vrem sau nu vrem, judecam oamenii dupa modul in care se imbraca. Este motivul pentru care sunt foarte multi oameni care acorda atentie modului in care combina culorile, tesaturile si stilurile vestimentare.

Ceea ce foarte multi oameni neglijeaza este faptul ca o tinuta nu este definita doar de elemente textile. Accesoriile sunt si ele importante.

Gentile, pantofii, ceasurile si bijuteriile pot contribui in mod decisiv la imaginea pe care o ofera un outfit. Cu siguranta, fara pantofi sau geanta esate foarte greu sa conturezi un outfit. Dar fara bijuterii?

Desi exista multi oameni care nu poarta bijuterii, impactul acestor accesorii este foarte mare. Tocmai de aceea, iti recomandam sa accesorizezi la orice outfit cel putin o bijuterie si sa respecti cateva sfaturi.

Sfaturi despre cum poti purta bijuteriile

1. Poarta intotdeauna bijuterii similare. Colierul, bratara si cerceii trebuie sa aiba elemente comune, in asa fel incat sa poata asigura o unitate pentru intreaga tinuta.

2. Alege elementul principal al tinutei. Pe ce vrei sa te focusezi? Pe haine sau pe bijuterii? Daca vedeta outfitului este o piesa vestimentara, incearca sa optezi pentru bijuterii cat mai simple. Daca, in schimb, vrei sa atragi atentia prin stralucirea bijuteriei, alege haine cat se poate de simple.

3. Nu purta intotdeauna aceleasi bijuterii. Exista foarte multe persoane care in momentul in care gasesc o pereche de cercei sau o bratara care le plate, ajung sa poarte acele bijuterii tot timpul. Iesi din zona de confort si schimba la fiecare tinuta bijuteria. In felul acesta vei spune alta poveste, de fiecare data.

4. Nu te baza pe tendinte. Este bine sa tii cont de tendinte, insa acestea nu trebuie sa te forteze sa porti ceva ce nu ti se potriveste. Conteaza foarte mult ceea ce iti place si ceea ce ti se potriveste, atat in materie de bijuterii, cat si in materie de haine.

5. Alege un stil care sa te reprezinte! Nu purta orice bijuterie care iti cade in mana, ci incearca sa gasesti un element comun al tuturor bijuteriilor pe care le ai sau pe care le porti. Spre exemplu, poti purta bijuterii cu pietre pretioase colorate, poti opta pentru argintul antichizat sau pentru o anumita culoare a aurului.  Iti poti construi un adevarat stil prin bijuterii, care sa te defineasca si sa aminteasca mereu de tine.

Bijuteriile sunt, asadar, extrem de importante in vestimentatie. Asta nu inseamna ca trebuie sa exagerezi cu ele. Chiar si atunci cand alegi sa pui accentul pe bijuterie, incearca sa pastrezi o oarecare limita a discretiei. Nu purta mai multe coliere in acelasi timp, alege un singur inel si daca ai mai multe bratari, incearca sa ai acelasi stil pentru toate.

Cu timpul, vei reusi sa alegi natural bijuteria potrivita pentru fiecare piesa vestimentara in parte si vei putea obtine toate avantajele unei accesorizari corecte.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!