Sari la conținut

Dragi părinți, nu vă mai traumatizați copiii pe social media

Dragi părinți, puteți să încetați să vă traumatizați copiii, în speranța că veți deveni virali pe TikTok?

#GhostPrank este în trending pe TikTok, unde părinții folosesc un filtru cu fantome pentru a-și speria copiii. În multe dintre videoclipuri sunt părinți care își închid în baie copiii, sting lumina și îi lasă pe aceștia singuri, urmărindu-le reacția. Cei mici, evident, țipă îngroziți.

Efectele unora dintre aceste farse de pe rețelele sociale pot fi de lungă durată. Cercetările arată că cei mici își pot aminti traumele din copilărie.

Unii dintre utilizatorii care au vizionat aceste filmulețe au declarat că și ei au avut experiențe similare în copilărie.

„Mama și tatăl meu mi-au făcut o farsă de genul acesta acum 42 de ani, pe vremea când aveam 8 ani. M-au lăsat singur în cameră. Și astăzi mai sunt traumatizat doar când mă gândesc la asta”, a comentat un utilizator.

„Mama m-a încuiat într-o cameră când aveam 3 ani (acum am 29 de ani) sub formă de glumă, nu erau sunete ciudate sau videoclipuri, dar tot am fost traumatizat”, a scris un alt utilizator.

Așadar, dragi părinți, nu vă mai traumatizați copiii. Cei mici pot rămâne traumatizați pe viață doar pentru că ați vrut voi să le faceți o farsă pe seama căreia v-ați amuzat câteva minute.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!