Sari la conținut

Își tatuează fiul încă de când avea 6 luni, pentru a arăta ca ea. Ce susține mămica, în apărarea ei

Vezi gGalerie foto

Tu ți-ai tatua vreodată bebelușul? Cel mai probabil, răspunsul este NU categoric. Fiecare părinte își crește copilul așa cum crede de cuviință, dar anumite lucruri par complet atipice, cum este cazul lui Shamekia Morris, mămică și designer de modă din West Palm Beach, Florida, SUA, care a provocat dezbateri în mediul online, pentru că și-a tatuat bebelușul în vârstă de numai șase luni.

Nu este vorba doar de unul sau două tatuaje, ci de întregul corp. Aceste imagini s-au răspândit rapid pe internet și au generat critici puternice la adresa mamei. În ciuda acestui fapt, ea nu își ascunde dragostea pentru tatuaje și nu arată nicio remuşcare pentru acţiunile ei.

Deși sunt tatuaje temporare, această formă de parenting a generat nemulțumiri în rândul multor oameni. Chiar și așa, mama a decis să nu se lase intimidată de comentariile publicului larg și s-a apărat prin intermediul rețelelor de socializare: „Nu mă interesează judecata celor care mă critică, pentru că acesta este un stil de viață de care noi ne bucurăm.”

Într-un interviu, mămica a declarat: „Primesc o mulțime de reacții agresive; oamenii spun că îmi cresc fiul ca un „gangster” și că nu sunt obișnuiți să vadă un copil cu tatuaje”.

Publicul înțelege că acestea sunt tatuaje temporare și, cu toate acestea, criticile continuă. Mulți oameni susțin că mămica își influențează negativ copilul, chiar dacă micuțul nu prea înțelege ce se întâmplă cu corpul lui și, în special, cu pielea lui.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!