Sari la conținut

O mămică a fost criticată pentru că a spus că își dă bebelușul cu autobronzant

Kylen Suttner, o mămică în vârstă de 21 de ani, a fost criticată pe social media pentru că a spus că își dă bebelușul cu autobronzant.

"Toată lumea îmi spune să nu îmi mai dau copilul cu autobronzant", a scris mămica, după ce a postat pe TikTok un video în care apare alături de băiețelul ei, Suede, în vârstă de 4 luni.

Una dintre problemele digitale actuale este că, uneori, pare greu să ne dăm seama când cineva vorbește serios sau este doar ironic. Așadar, există oameni care fac comentarii nepotrivite și îi invită și pe ceilalți să-și exprime părerea.

După valul de reacții din partea oamenilor, Kylen a spus că totul a fost doar o glumă. Mulți și-au exprimat vehement nemulțumirea în secțiunea de comentarii a videoclipului. Un utilizator a scris: „Dezgustător! Atât de oribil!” Altcineva a spus că nu știe dacă este o glumă sau nu.

Mămica a spus că fiul ei s-a născut cu icter și că nu își dă copilul cu autobronzant.

„A avut icter și arăta de parcă era bronzat când s-a născut”, a spus ea pentru New York Post. „Toată lumea a comentat culoarea lui, așa că am decis să fac o glumă despre asta. Nu aș folosi niciodată autobronzant pe copilul meu”, a adăugat mămica.

Kylen a spus că majoritatea oamenilor au înțeles gluma. „Simt că majoritatea oamenilor au înțeles că este o glumă. Cei care nu au făcut-o au fost îngroziți de faptul că mi-aș autobronza copilul.”
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!