Sari la conținut

Pregăteşte-te pentru şcoală cu H&M Back to School!

Vezi gGalerie foto

Nu mai e mult până când elevii mici şi mari se vor întoarce  la şcoală. Motiv de entuziasm, dar şi de o nouă sesiune de shopping la H&M. Brandul al cărui motto este “modă şi calitate la cel mai bun preţ într-un mod sustenabil” şi-a făcut din timp temele, aşa că acum poţi găsi atât pe site, cât şi în magazine noua colecţie H&M Back to School!

H&M Back to School – pentru părinţi, dar şi pentru adolescenţii în căutarea stilului propriu şi a unei modalităţi de a salva planeta

Colecţia Back to School este concepută pentru părinţii copiilor mai mici, dar şi pentru adolescenţii care doresc să îşi contureze stilul personal şi prin vestimentaţie. La H&M ai piese versatile, confortabile, moderne, realizate din materiale sustenabile, o direcţie “must have” astăzi.

Tricouri, bluze, hanorace, încălţăminte, ghiozdane, accesorii – pe toate le găseşti acum la H&M Back to School

Noua colecţie are un aer uşor retro, culorile vedetă sunt verde, roşu, roz, albastru şi mov, iar fiecare produs are acel “ceva” care îl personalizează, care îl face mai modern, mai accesibil, mai util, mai sustenabil. Fie că vorbim despre gulere supradimensionate şi manşete cu striaţii, fie că alegem jachete confecţionate din poliester reciclat, H&M bifează toate cerinţele.

Nu uita, însă, că la H&M găseşti haine potrivite pentru şcoală tot timpul anului, aşa că, după această sesiune de shopping de început, revino în magazine pentru a updata garderoba.

Membrii H&M Hello Member au 20% reducere

Pe lângă stil, utilitate şi factorul “sustenabilitate”, preţurile avantajoase de la H&M sunt un mare bonus, ca de altfel şi toate ofertele speciale destinate exclusiv membrilor H&M Hello Member. În perioada campaniei, între 1 şi 4 septembrie, membrii au 20% reducere la toate piesele vestimentare şi accesoriile H&M Back to School! Oferta se aplică doar la articolele la preț întreg pentru copii, la cumpărături de minimum 100 de lei.

Care sunt articolele de îmbrăcăminte necesare unui elev în funcţie de vârstă? Inspiră-te din H&M Back to School!

Şi, dacă tot am trecut în revistă motivele pentru care şcoala ar trebui să înceapă cu H&M, iată care ar fi articolele de îmbrăcăminte necesare unui elev, produse super cool pe care le poţi găsi la H&M.

·    Fete şi băieţi, 6-13 ani

Pentru elevii din ciclul primar şi gimnazial, “garderoba” de şcoală e, în teorie, destul de simplă şi uşor de schiţat. Vestea bună este că, “în practică”, piesele H&M aduc un plus şi la capitolul stil şi originalitate.

Alege tricouri şi bluze uşor de purtat, cu imprimeuri interesante sau cămăşi cu un aer ceva mai elegant. 

Rochiile vesele şi colorate, uşor de purtat ar trebui să se regăsească şi ele în garderoba oricărei fetiţe, iar fusta de twill plisata va fi “piesa statement” a oricărei ţinute, indiferent de vârstă.

Pentru zilele de toamnă ceva mai răcoroase, jachetele “puffer”, hanoracele trendy sau jachetele vătuite sunt din nou un “must have”.
Ai crede că jeanşii din denim prespălat sau colanţii evazaţi vor fi doar pe lista elevilor aflaţi la graniţa adolescenţei, însă şi cei mai mici sunt astăzi preocupaţi de modă şi îşi doresc haine speciale. 

·    Fete şi băieţi 13-18 ani

Adolescenţa este una dintre cele mai frumoase, dar şi cele mai dificile perioade, iar asta se aplică şi în vestimentaţie. Designerii H&M sunt mereu în pas cu moda, ba chiar cu un pas înaintea ei, aşa că şi elevii de liceu îşi vor putea alege piesele preferate.

Pe lângă hainele de bază, cum ar fi tricourile cu imprimeuri chic, jeanşii simpli, cămăşile classy sau pantofii sport, adolescenţii vor vrea mereu să şocheze, să iasă din mulţime.

Şi ce metodă mai bună de a face asta decât prin hainele pe care le aleg?

Pe site şi în magazinele H&M sunt deja disponibile hanoracele cu Harry Potter, jeanşii cu aplicaţii, jachetele de baseball supradimensionate, fustele din twill plisate, pantalonii “wide fit”, cardiganele sau bluzele tricotate.

Orice adolescent ştie că nicio ţinută nu e completă fără cel puţin un accesoriu cool. Pe H&M ai cercei şi ornamente de ureche, curea cu ocheţi şi tot felul de pălării, inclusiv pălăria de vrăjitoare, că doar după începerea şcolii următorul eveniment important este Halloween-ul.

E clar! Anul acesta, începerea şcolii “se vede bine”, iar H&M are rolul său în tot acest spectacol vizual. Stilul vestimentar se formează încă de la cele mai fragede vârste, aşa că vino în magazine sau intră pe site şi alege pentru copilul tău sau chiar pentru tine, dacă eşti adolescent, din piesele vestimentare şi accesoriile în trend!



 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!