Sari la conținut

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Momentul a fost marcat prin fotografiile făcute de Ducesa de Cambridge

Vezi gGalerie foto

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani și, cu această ocazie, mama ei, ducesa de Cambrigde, i-a făcut câteva fotografii weekendul acesta, în Norfolk.

Fotografiile cu micuța sunt abosolut încântătoare și arată ca o adevărată prințesă. Charlotte este a patra la tron și este singura fiică a lui Catherine și a ducelui de Cambridge, de asemenea părinți ai prințului George și ai prințului Louis.

Micuța s-a născut la maternitatea privată Lindo Wing a Spitalului St Mary's din Paddington, centrul Londrei, pe 2 mai 2015.

Zilele de naștere anterioare ale lui Charlotte au fost marcate cu fotografii în care ea apare zâmbind și făcând voluntariat cu restul familiei, ajutând persoanele nevoiașe din Norfolk.

Prințesa a fost văzută în public, recent, de două ori. În martie, ea a fost la Westminster Abbey împreună cu părinții ei și prințul George pentru slujba de pomenire a Ducelui de Edinburgh, iar cei patru au participat și la o slujbă de Duminica Paștelui la Capela St George din Windsor.

Ziua de naștere a prințesei vine după ce Prințul William și Catherine și-au marcat vineri cea de-a 11-a aniversare a nunții.

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!