Sari la conținut

Unde petrec copiii de 1 iunie? Evenimente de Ziua Copilului anunțate în București

Nu știu cum era 1 iunie pentru voi, dar pentru mine, copilul care a crescut într-un orășel montan, 1 iunie însemna culoare, soare, veselie, cretă pe asfalt și inima plină: a venit vara!

Ce poate însemna pentru copiii noștri? Dacă suntem în București, anul acesta se pot crea amintiri de neuitat în diverse locuri:
 
1uniFEST
Cel mai Itsy Bitsy Festival | 1 iunie | Parcul IOR

Anul acesta, pe 1 iunie, Parcul Alexandru Ioan Cuza din București va găzdui 1uniFEST, cel mai Itsy Bitsy Festival, cu activități pentru toată familia, jocuri și concursuri, distracție și surprize.
  
Activitățile vor avea loc în intervalul 08:00 – 20:00, iar intrarea este liberă. 
  
Festivalul Opera Copiilor 2019
Opera Comică pentru Copii | 24 mai- 16 iunie
  
Aflat la a cincea ediție, Festivalul Opera Copiilor sărbătorește ziua tuturor copiilor și aduce numeroase activități și surprize, inclusiv în curțile exterioare.
 
  
Săptămâna Copiilor 
Trapped Room Escape | 1-7 Iunie
  
La Trapped, săptămâna 1-7 iunie este dedicată copiilor! Aceștia vor putea să participe la joc plătind 40 lei/persoană pentru orice cameră de escape room.
  
  
Salonul Internațional de Carte Bookfest 2019
Ediția a XIV-a la ROMEXPO | 29 mai – 2 iunie
  
Salonul Internațional de Carte Bookfest va avea loc în perioadă 29 mai – 2 iunie, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2.   
  
1 Iunie la Clinceni Airshow 
Spectacol dedicat copiilor 
  
De 1 Iunie la Clinceni Airshow are loc un spectacol dedicat copiilor. Vor exista: Hawks of România, White Wings, Blue Wings Romania, Balon cu Aer Cald, zboruri introductive cu avion ultraușor și planor, zboruri în tandem cu parașuta, soare și voie bună.
  
Hainele cele Noi ale Împăratului
Spectacol la Teatrul Coquette | 1 iunie
  
Celebra poveste de Hans Christian Andersen a dat naștere unui spectacol plin de umor și învățăminte. O poveste despre mândrie, lingușeală, minciună și adevăr spusă cu măiestrie de Teatrul Coquette.
  
  
Cărturești Playground 
Festival de joc și joacă | 31 mai – 1 iunie
  
Cărturești Playground, ediția a II-a, anunță două zile intense cu ateliere, jocuri de inteligen?a, logică, memorie, dexteritate, 31 mai-1 iunie, în grădina Verona, de la 11:30 la 17:30.
  
Deschidere 2019 la Magic Place Aqua Park

1-2 iunie   

În weekendul 1-2 iunie Magic Place Aqua Park dă oficial startul noului sezon: #MareaBalaceala 2019. Special de ziua celor mici, cele mai iubite personaje de poveste vor veni la piscină, pentru o paradă de zile mari.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!