Sari la conținut

Zootopia, comedie de aventuri pentru copii de la 3 la 90 de ani

Ieri am fost să vedem Zootopia (Zootropolis), cea mai nouă animaţie de la Walt Disney Animation Studios. Având ca personaje principale animăluţe de toate felurile şi de toate culorile,

Zootopia este o comedie de aventuri pentru copii sau cel puţin aşa ai fi tentat să crezi când vezi trailerul, însă adevărul este ca şi noi părinţii am fost prinşi de poveste.
Există în film câteva scene care sunt epice şi vor rămâne în istoria celor mai bune glume. Am râs cu lacrimi mult timp după ce am ieşit din cinematograf aducându-ne aminte ce faţă a făcut “leneşul” când i s-a spus o glumă la care a râs în hohote. Dacă vreţi să vedeţi cum râde un leneş în hohote, acum e şansa voastră.
În plus, veţi vedea aventura unui iepuraş (o iepurita ca să fiu mai exactă) care îşi doreşte să ajungă poliţist în oraşul cel mare şi modern. Binenteles că foarte greu să fii femeie, să fii iepure şi să reuşeşti într-o lume dominată de masculi, unii dintre ei provenind chiar din speciile sălbatice, însă cu multă muncă şi mai ales voinţa, orice e posibil.

Personajul principal este iepuraşul însă un rol la fel de important îl joacă un vulpoi care nu e şiret la modul rău aşa cum am bănui ci de fapt este un suflet sensibil care a suferit mult în copilărie din cauza discriminării iar acum e hotărât să nu-şi mai arate sentimentele cu niciun preţ.

(…)

Aşa ar părea la prima vedere însă veţi putea afla care este de fapt misterul dispariţiilor din Zootopia, doar vizionând filmul. Din 4 martie, în toate cinematografele din ţară, Zootopia rulează 3D, atât în varianta dublată cât şi în cea subtitrata.
Noi am fost la cea dublată şi ne-a făcut o mare bucurie să recunoaştem vocea inconfundabilă a lui Tily, care a interpretat-o pe oiţa viceprimar.

(…)

Citeşte mai mult pe meseriadeparinte.ro!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!