Sari la conținut

Dragoste de frați… gemeni! Fotografii emoționate

Vezi gGalerie foto

Dacă o pereche de gemeni înseamnă fericire și griji la dublu deopotrivă, imaginează-ți cum e cu două perechi?! Și ce fotografii pot ieși… Juliet Cannici și soția sa Nikki au imortalizat un moment special în timpul unei ședințe foto ai cărei protagoniști au fost cele două fetițe gemene născute pe 26 ianuarie alături de ceilalți doi copii ai lor mai mari, tot o pereche de gemeni: o fată și un băiat.

Cele mai reușite ședințe foto ies atunci când neprevăzutul își face loc în cadrele deja plănuite. Juliet Cannici și soția sa Nikki au organizat o sesiune foto pentru mezinele familiei, gemenele Gia și Gemma care au venit pe lume pe 26 ianuarie, anul acesta. Întregul eveniment a fost atent supravegheat de sora și fratele mai mare, gemeni și ei – Nico și Siena.

“Nico and Siena au fost foarte încântați de venirea pe lume a mezinelor,” a povestit mama lor pentru cei de la The Huffington Post. “În timpul sarcinii, au tot mângîiat burtica și au vorbit și le-au cântat bebelușilor din pântece. Iar acum sunt extrem de afectuoși și de grijulii cu cele mici. Au grijă de ele, le îngrijesc, le dau să mănânce… Este uimitor să îi privești!”.

►Citește și Cea mai virală ședință foto pe Internet: Cvintupleții care te cuceresc pe loc!

La doar 11 zile de la naștere, părinții au decis să le organizeze o ședință foto. Au amenajat un studio acasă, au închiriat costume pentru toți copiii, însă gemenii cei mari nu au părut deloc încântați de outfiturile alese. Iar pozele nu au ieșit prea grozave, spre dezamăgirea părinților.

Astfel, Nico și Siena au fost dezbărcați de ținutele speciale și lăsați să se joace în voie cu bebelușii. “Imediat și-au luat surioarele în brațe, iar momentul a fost atțt de special că trebuia imortalizat”, a povestit Juliet Cannici.

Ce a ieșit? Cea mai spectaculoasă fotografie! Fără niciun fel de regie, fără ținute fandosite și fără accesorii inutle. Vezi mai multe imagini în galeria foto!

Foto: West on Jade Photography

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!