Sari la conținut

Castiga cele mai noi creme de la Bioderma

Dragi mamici

Sunteti curioase sa incercati noile creme Bioderma pentru piele sensibila si/sau atopica? Puteti castiga acum, prin consurs, gama nou lansata Atoderm. Ea contine cremele:

Atoderm Preventive - Cremă dermo-restructurantă nutritivă pentru pielea foarte uscată a sugarilor, bebelușilor și copiilor, consolidează bariera cutanată, grație brevetului Skin Barrier Therapy prevenind astfel agravarea uscăciunii și declanșarea dermatitei atopice.

Atoderm Intensive este prima cremă dermo-restructurantă emolientă și calmantă, care acționează biologic pe toate disfuncțiile pielii atopice și pe consecințele acesteia.

Daca vreti sa fiti la curent cu toate noutatile Bioderma dati like paginii lor de facebook

Cum se castiga setul de creme Bioderma:
 
 
Ca sa intri in posesia premiului trebuie sa fii abonata la newsletterul suntmamica.ro. Daca nu esti abonata inca o poti face din aceasta pagina.
 
Este un newsletter care se trimite saptamanal, in fiecare joi dimineata, cu cele mai citite articole din timpul saptamanii. In acest fel esti sigura ca nu ai ratat nimic important.
 
Dar nu este suficient sa fii abonata, trebuie sa il si citesti. Suntem foarte buni si meritam asta :). 
 
Important: Te rugam sa lasi si un comentariu in aceasta pagina in care sa spui ca iti doresti aceste creme, astfel incat acestea sa ajunga la cine vrea sa beneficieze de ele.
 
 
 
 
Castigatoarea se va stabili prin tragere la sorti dintre cei care au deschis cel putin un link din newsletter si au lasat un comentariu in aceasta pagina. Ea vor fi instiintata printr-un email vineri, 19 decembrie.
 
Castigatoare este: alexia2014
 
Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!