Sari la conținut

15 Fulgi de nea si 2% pentru Mihai

Cand depuneti declaratiile de venit la ANAF, puteti redirectiona 2% din venituri catre organizatii non-guvernamentale. Iar mamica-blogger Ada Petre vrea sa il ajute pe Mihai. Ce ziceti? Ii dam o mana de ajutor?

Va amintiti de fulgul meu de nea? Cel pe care l-ati putut comanda inainte de Craciun? Stiu ca a trecut timpul, stiu ca la Bucuresti e ca si Mihai primavara, dar Fulgii mei nu stau locului si ar vrea sa va prinda intr-un dans pentru o cauza buna.

Mai intai, sa vi-l prezentam pe Mihai. Are doi ani si jumatate si a fost diagnosticat vara trecuta cu tulburare din spectrul autist. O cunosc personal pe mama lui Mihai, de vreo 11 ani. In fiecare luna, parintii lui Mihai trebuie sa plateasca o suma deloc neglijabila pentru terapii care il vor ajuta pe baietel sa aiba in viitor o viata normala.

Cand depuneti declaratiile de venit la ANAF, puteti redirectiona 2% din venituri catre organizatii non-guvernamentale. Daca nu specificati ca doriti sa redirectionati acest procent, banii revin statului.

Anul acesta va propun sa redirectionati 2% catre Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata, unde Mihai merge de patru ori pe saptamana pentru terapie. Aceasta asociatie a deschis un cont separat pentru Mihai, in care vor intra banii ce vor acoperi terapiile, gradinita si un insotitor permanent a carui prezenta ii va permite lui Mihai sa mearga la o gradinita obisnuita. Pentru a dona 2% in contul lui Mihai, puteti descarca formularul deja completat cu datele Asociatie si numarul lui de cont de aici Formular 2% - 2015.

Apoi printati formularul si o contactati pe mama lui Mihai, la adresa de email: florramona@gmail.com

Mama lui Mihai va aduna toate formularele si le va duce la Asociatie. In semn de multumire, va va oferi din partea mea si a lui Mihai, un exemplar din ultima mea carticica: “Secretul fulgilor de nea”, cu un autograf special din partea destinatarului formularelor.

Daca nu sunteti din Bucuresti, nu-i nimic, puteti trimite formularul scanatmihai si fulgii pe mail sau prin posta clasica si prietena mea va va pune cartea intr-un plic pe o adresa unde doriti sa primiti cartea.

Sunt 15 exemplare din aceasta carte. Oare gasesc intre cititorii mei 15 oameni dispusi sa redirectioneze 2% pentru Mihai? Pana la urma, daca sunt mai mult de 15, am putea chiar suplimenta numarul de exemplare, mai am eu cateva pe acasa.

Eu, Mihai si familia lui v-am fi recunoscatori daca ati face acest gest. Asteptam un semn.

Va multumim.
Citeste mai mult pe injoaca.ro!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti