Sari la conținut

Activități și spectacole pentru copii în week-end-ul 3-4 Martie

Weekend-ul ăsta este plin în București de activități pentru copii. Numai noi am primit vreo patru invitații, încât a fost nevoie să o pun pe Ana să aleagă, că doar ea e beneficiarul principal. M-am gândit să împărtășesc și cu voi la ce activități și spectacole pentru copii puteți participa în București în perioada 3-4 Martie. Cele de care am aflat noi, sigur mai sunt și altele.

Activități și spectacole pentru copii în București 3-4 Martie

Premieră la Opera Comică pentru copii. Spectacolul Gulliver

Binecunoscuta poveste a uriașului prietenos este pusă în scenă pe muzica lui Marius Țeicu, cu un libret semnat Silvia Kerim. Spectacolele se joacă sâmbătă și duminică, de la ora 11.00 și de la ora 17.00. Copiii care vin la spectacol sunt așteptați și la Games Room, unde vor găsi jocuri de societate, jocuri de memorie și atenție, jocuri tip Lego.  Detalii pe site-ul Operei Comice pentru copii.
Premieră Teatrul Momolino. Milina aduce primăvara

Duminică, 4 martie, de la ora 10.30 și de la ora 12.00, Teatrul Momolino pune în scenă, în sala de spectacole a Hub-ului Cultural, Apollo111, din strada Ion Brezoianul nr. 25, spectacolul Milina aduce primăvara, după un text de Antoaneta Zaharia.  Este un spectacol muzical în versuri cu rimă, cu multe cântece în armonie cu povestea și personajele. Este o poveste despre o fetiță curajoasă care pleacă într-o călătorie palpitantă alături de spiridușul Zac, să schimbe lumea.

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro

Sursa foto: Pixaby

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!