Sari la conținut

Melodii cu care ne terorizează copiii

Știți cum e când vă place o melodie și o ascultați atât de mult că la un moment dat vi se ia de tot de ea? Fix așa se întâmplă (la noi cel puțin) cu muzica pe care o preferă picii noștri melomani. Dacă până acum câteva luni doar Alex avea preferințe muzicale, acum are și Sara un cuvânt de spus în playlist-ul casei.
 
Vă las mai jos top 10 piese cu care ne-au terorizat sau ne terorizează Alex și Sara, în ordinea ”exasperabilității” lor.

1.    Gotye – Somebody That I Used to Know – Prima dată când l-a văzut Alex pe acest nene în videoclip a plâns de mama focului. Daaar, odată de ce a prins drag de melodie ne-a cerut-o de 100000 de ori. Cel puțin. Chiar și acum mă trec frisoane când aud primele acorduri.
2.    Indina Menzel – Let it Go – De fapt, dacă e să o spun pe aia dreaptă, știm (și nu vrem să mai auzim) toată coloana sonoră din Frozen.
3.    Taron Egerton – I’m still standing – Aș putea spune că avem deja alergie la toate melodiile din Sing. Mi-a plăcut mult desenul, ba mi-au plăcut mult și melodiile. Doar că tot ce e mult strică.
4.    The Brand New Heavies – Jump N’ Move – Melodia asta din Happy Feet ne-a distrat până într-un punct. Acum nu o mai pot asculta.

(…)

Citeşte mai mult pe cristinaotel.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!