Sari la conținut

Melodii cu care ne terorizează copiii

Știți cum e când vă place o melodie și o ascultați atât de mult că la un moment dat vi se ia de tot de ea? Fix așa se întâmplă (la noi cel puțin) cu muzica pe care o preferă picii noștri melomani. Dacă până acum câteva luni doar Alex avea preferințe muzicale, acum are și Sara un cuvânt de spus în playlist-ul casei.
 
Vă las mai jos top 10 piese cu care ne-au terorizat sau ne terorizează Alex și Sara, în ordinea ”exasperabilității” lor.

1.    Gotye – Somebody That I Used to Know – Prima dată când l-a văzut Alex pe acest nene în videoclip a plâns de mama focului. Daaar, odată de ce a prins drag de melodie ne-a cerut-o de 100000 de ori. Cel puțin. Chiar și acum mă trec frisoane când aud primele acorduri.
2.    Indina Menzel – Let it Go – De fapt, dacă e să o spun pe aia dreaptă, știm (și nu vrem să mai auzim) toată coloana sonoră din Frozen.
3.    Taron Egerton – I’m still standing – Aș putea spune că avem deja alergie la toate melodiile din Sing. Mi-a plăcut mult desenul, ba mi-au plăcut mult și melodiile. Doar că tot ce e mult strică.
4.    The Brand New Heavies – Jump N’ Move – Melodia asta din Happy Feet ne-a distrat până într-un punct. Acum nu o mai pot asculta.

(…)

Citeşte mai mult pe cristinaotel.ro
 

Articole relationate
Brioşe cu pere, gutui şi mac

Brioşe cu pere, gutui şi mac

Aceste brioşe cu pere, gutui şi mac sunt niște gustări excelente pentru copii în sezonul rece, alături de brioșele cu mere, nuci, ghimbir și scorțișoară sau de...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti