Sari la conținut

Polițiștii și medicii nu-s sperietoare de copii

Credeam că doar pe vremea când eram eu copil erau folosiți medicii și polițiștii pe post de bau-bau, dar m-am înselat. Aud și astăzi frecvent părinți, bunici, unchi și mătuși sau pur și simplu necunoscuți prin parc care amenință copiii cu doctorul sau cu polițistul. Pe ai lor, dar culmea, și pe al meu.

”Dacă faci sau nu faci x lucru te duc la domnul doctor și-ți face o injecție”, ”O sun pe doamna doctor, dacă nu…” sau ”Dacă nu ești cuminte, vine polițistul și te ia/ te bagă la închisoare”.

Desigur, variantele sunt muuulte, foarte multe. Cred că fiecare dintre noi a auzit măcar și una singura. Sau poate chiar am și folosit.

Doar că înainte să le folosim zic să ne gândim totuși la un lucru. Că, da, desigur, ne dorim să avem veșnic copii sănătoși, să nu fie nevoie vreodată să trecem pragul vreunui spital sau să fie nevoie vreodată de vreun ac de seringă, ac de perfuzie sau ceva de genul. Doar că, în viața reală, de cele mai multe ori avem nevoie de medici. Măcar să ne asigure că suntem bine.

(…)

Citeşte mai mult pe fricidemamici.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!