Sari la conținut

Serbare cu gust amar

Da, e vorba despre serbarea de sfârșit de an de la grădi. Anul trecut am plâns de emoții, a fost cu adevărat minunat, am povestit aici – Prima serbare. Cu peripeții și lacrimi.

Bineînțeles că, după exepriența de anul trecut, chiar așteptam cu nerăbdare și serbarea de anul ăsta. Îi pregătisem din timp rochița Sophiei, una din rochițele ei preferate. Ba anul ăsta chiar mi-o pregătisem și mie.

Mogâldeața era și ea emoționată, dimineață când am lăsat-o la grădi m-a întrebat de două ori, ca să fie sigură, dacă venim amândoi, și eu și taică-su, la serbare.  Toată ziua am stat cu gândul la serbare, abia așteptam să-i văd emoția copilei și speram să mi-o pot controla pe-a mea.

Doar că, din păcate, anul ăsta nu a mai fost despre emoții. Nu despre unele pozitive adică.

►Citeşte şi Prima zi de şcoală, prima şedință cu părinții

Din dorința de a fi mai încântați copiii de propria lor petrecere de sfârșit de an, grădinița a adus niște animatori. Sunt convinsă că intenția a fost una bună, dar eu am fost complet dezamăgită de toată experiența asta.  Animatorii erau, mai exact, o domnișoară Albă ca Zăpada care numai albă nu era căci avea o tonă de fond de ten, și rimel, și dermatograf și toată trusa de farduri de față. Mai erau Mickey și Minnie și un soi de clovn ce numai veselie nu-ți inspira.

Dar trecând peste machiajul exagerat al Albei ca Zăpada și peste încruntarea clovnului, ceea ce mi-a stricat cu adevărat seara și mi-a lăsat un gust tare amar a fost ceea ce personajele astea au scos pe gură.

(…)

Citeşte mai mult pe fricidemamici.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!