Sari la conținut

Ţinute asortate mamă – fiu: cu David în parc

Pe cât este de drăguţ să te asortezi cu cel mic, pe atât de mare este provocarea, dacă eşti mamă de băiat. Opţiunile în ceea ce priveşte vestimentaţia pentru băieţi sunt limitate, iar cele pentru asortat cu mami, aproape inexistente. Eu am încercat pentru prima dată ideea de ţinute asortate mamă – fiu cu ocazia acestei şedinţe foto. A fost mai complicat decât credeam.

Când sunt bebeluşi, e mai uşor. Poţi alege tricouri cu scris haios sau un imprimeu identic – ei sunt încă în imposibilitatea de a protesta referitor la vestimentaţie – şi la poze.

Pentru această şedinţă foto cu David, însă – am avut de aşteptat. Mai întâi m-am asigurat că este ceva ce îşi doreşte să facă împreună cu mine, apoi am căutat un context familiar pentru el, în care să ne distrăm şi să se simtă bine: aşa am ajuns în parc!

Lucrul cu adevărat interesant a fost partea vestimentară. El are deja 3 ani şi 8 luni şi dă dovadă de un simţ estetic şi stilistic foarte dezvoltat. În plus, faptul că eu sunt însărcinată în aproape 5 luni a contribuit la alegerea hainelor noastre foarte mult.

(…)

Citeşte mai mult pe marianaromanica.ro

Foto: arhiva Mariana Romanica
 

Articole relationate
Ce (NU) e un copil răsfățat?

Ce (NU) e un copil răsfățat?

Cred că și voi ați auzit măcar o judecată de valoare despre răsfăț de când sunteți părinți. Eu una sigur da. Înainte să am copil, vedeam copii răsfățați...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti