Sari la conținut

”Predare cu entuziasm pentru copii fericiți ”

Inapoi Inainte

Articole relationate
Epilepsia la copii. Cinci cauze şi patru tipuri de tratament

Epilepsia la copii. Cinci cauze şi patru tipuri de tratament

Creierul uman este alcătuit din milioane de celule nervoase care folosesesc semnale electrice pentru a controla funcțiile, simțurile și gândurile. Dacă semnalele sunt întrerupte, apare criza epileptică sau convulsia (apar modificări în activitarea electrică și chimică a creierului). Trebuie subliniat faptul că nu toate convulsiile sunt epileptice, unele, inclusiv leșinul sau convulsiile febrile, datorându-se altor cauze și nu întreruperii activității creierului.

Top 10 frici ale mamelor

Top 10 frici ale mamelor

Noi, femeile, după ce devenim mame, activăm rapid și pachetul de frici, pe lângă toate lucrurile bune pe care le trăim. E normal, e vorba de instinctul de apărare a cuibului. Cloșca din noi crește mare și are grijă de puii ei, ca să le fie bine, să crească frumos și sănătos, fără să fie afectați de nimic. Cu toate acestea, eu recunosc, de foarte multe ori exagerez. Mă îngrijorez de multe lucruri, care iau o amploare fantastică în mintea mea. Poate pentru că am văzut prea multe filme și am citit prea multe cărți, îmi zice partenerul meu de viață și tatăl copiilor. Eu zic că nu, niciodată nu e prea mult când vine vorba de cărți, dar și de grija și protecția pe care le-o arătăm copiilor. Nu-i așa? Nu vrem noi ca ei să crească într-un mediu sigur, ca să se poată dezvolta fizic și emoțional așa cum ne dorim? Ca să vedeți că vorbesc serios și problema chiar mă preocupă, am făcut un top 10 frici ale mamelor. Voi ce spuneți?

3 principii de bază pentru a fi un părinte mai bun

3 principii de bază pentru a fi un părinte mai bun

Atunci când afli că vei deveni părinte pentru prima dată, una dintre marile întrebări care te macină este dacă vei fi un părinte bun, dacă vei reuşi să îi împlineşti copilului toate nevoile, astfel încât să fie îşi poată asigura fericirea, când va deveni adult. Şi într-adevăr, poate nu există o reţetă magică a părintelui perfect, dar cu siguranţă sunt câteva lucruri pe care fiecare părinte le poate face, pentru binele celui mic

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti