Sari la conținut

Însărcinată la 50 de ani! Janet Jackson a confirmat că va deveni mămică

Cântăreaţa americană a confirmat că este însărcinată cu primul ei copil, la vârsta de 50 de ani, după ce informaţia a apărut deja de câteva luni în mai multe tabloide americane, informează News.ro, citând bbc.com.

"Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru binecuvântarea noastră", a spus artistă pentru revista People, care a și publicat de altfel, în exclusivitate, prima poză în care Janet își arată burtica.

Speculaţii despre sarcina cântăreţei au apărut în luna aprilie, când Janet Jackson a amânat turneul mondial "Unbreakable", spunând că vrea să se concentreze pe plănuirea unei familii cu soţul ei, Wissam Al Mâna.

Într-o înregistrare video publicată pe Twitter, Janet Jackson şi-a anunţat fanii că amâna turneul mondial pentru că "a intervenit o schimbare neaşteptată".

"M-am gândit că este important că voi să fiţi primii care află. Soţul meu şi cu mine plănuim o familie. Vă rog să încercaţi să înţelegeţi că este important să fac asta acum. Trebuie să mă odihnesc, acesta este ordinul medicilor", a spus artistă.

În acel mesaj video, publicat pe 6 aprilie, artistă şi-a asigurat fanii că se simte bine şi că va reveni pe scenă.

"Nu vă uit nici pe voi. Îmi voi continua turneul imediat ce voi putea să fac acest lucru", a explicat Janet Jackson.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti