Sari la conținut

Întrebări generale

Trimite o intrebare

Titlul intrebarii este recomandat sa fie intre 10 si 160 de charactere.
Continutul intrebarii este recomandat sa fie intre 25 si 1600 de charactere.

Autentificare


in tinpul sexului femeea are singerare dar nu este in tinpul ciclului dece

in tinpul sexului femeea are singerare dar nu este in tinpul ciclului dece

Am o fetita de 6 luni in urma cu 2 luni mia venit menstruatia adica ianuarie si februarie in martie nu a mai venit...aaa si am ciclul neregulat si inca alaptez as vrea sa stiu daca stie cineva ceva

Ce inseamna când iti vine menstruatia o lună la fix si a doua lună nu mai vine deloc?

Mi-am facut cont pe situl dvs., incerc sa las un comentariu, in sectiunea preconcepte, insa nu pot. Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac. Multumesc, Norica

Am o curiozitate. In perioada 20-23 sept am avut menstruatia .apot am avut contacte sexuale neprotejate. Pe data de 30 oct am avut ovulatia . La fel am avut contact fata a ma proteja . Luna asta mi a venit iar de pe 14-17 la inceput am avut scurgeri mari 2 zile apoi minore . Acuma intrebarea mea e oare am ramas insarcinata?

buna ziua! daca ma puteti ajuta am si eu o intrebare care ma framanta de cca 1 luna...asa cum v-am spus de 1 luna de zile ma tot loveste cateodata in burtaniste lovituri asa dureroase ca si cum ar fi o ``invinetitura`` care apas pe ea si ma doare cand palpaie foarte mult! cand si cand durerea se muta de colo colo mai ales in jurul buricului... Intr-o zi stand in pat mi s-a zbatut vizibil jos la ovarul drept de care am ramas surprinsa :( dar ce ma surprinde cel mai mult sunt durerile care acum s-a intensificat si nai nukt si nai rar decat inainte...ciclu mentrual il am dar uneori devreme alteori mai tarziu de data normala si este cam dereglat....! M-a bucurat din suflet sa fie bebe si nu altceva,Doamne fereste! Ma puteti ajta cu un raspuns? Va multumesc din duflet! O zi minunata!

Buna seara, as avea nevoie de ajutor. Daca cineva si.a facut sprancenele la asistenta Mariei Pauna, careia i se spunea Jojo. As avea nevoie de numele ei complet ca sa o pot localiza!!! Stiu doar ca nemele sau este Georgiana. Ve multumesc anticipat.

Buna seara, am si eu o intrebare. Mi-am micropigmentat sprancenele la salonul Mariei Pauna iara persoana care s-a ocupat de mine a fost o angajata pe nume Jojo. Stie cineva cum as putea-o gasi pe aceasta domnisoara. Intre timp a plecat de la salonul mentionat, dar as vrea tare mult sa o gasesc pentru ca,lucreaza exceptional.Va multumesc mult de tot.

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter
Life.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti