Sari la conținut

Înapoi în viitor! Cum arată Prințesele Disney în secolul 21

Orice fetiţă este atrasă de Prințesele Disney, iar fascinaţia pentru celebrele personaje ca Albă ca Zăpadă sau Ariel continuă şi după… 30 de ani! Cel mai bun exemplu este Anoosha Syed, o celebră ilustratoare de cărţi pentru copii, care şi-a imaginat cum ar arăta faimoasele prinţese dacă ar fi nişte tinere moderne din secolul 21.

Originară din Canada, Anoosha Syed este una dintre cele mai cunoscute ilustratoare de cărţi pentru copii, creaţiile sale fiind apreciate atât de cei mici cât şi de adulţi. Iar viziunea sa modernă asupra prinţeselor Disney a devenit deja virala pe Internet.

Astfel, folosindu-se de culori vibrante şi de siluete cu forme, Anoosha a transformat-o pe Alba ca Zăpada într-o expertă în social media, pe Merida într-o rockeriţă punk, iar pe Ariel în antropologist.

Ce s-a întâmplat cu celelalte prinţese Disney? Intră în galeria foto şi vezi transformările!

Sursa: theberry.com
Foto: anooshasyed.com

 • Albă ca Zăpada - Expertă în social media
 • Ariel - Antropologist
 • Tiana - Antreprenor
 • Merida - Rockerița punk
 • Esmeralda - Dansatoare
 • Jasmine - Bloggeriță
 • Pocahontas - Lingvistă
Articole relationate
Ce (NU) e un copil răsfățat?

Ce (NU) e un copil răsfățat?

Cred că și voi ați auzit măcar o judecată de valoare despre răsfăț de când sunteți părinți. Eu una sigur da. Înainte să am copil, vedeam copii răsfățați...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti