Sari la conținut

Cele mai ridicole lucruri pe care le-am auzit de când sunt mamă

Să trăim mai mult pentru noi și să îi judecăm pe alții mai puțin – asta cred că ne lipsește nouă ca popor încă. Mentalitatea aia de mind your own business în care fiecare e liber să facă ce vrea atâta timp cât nu afectează în mod negativ libertatea altora.

Lumea mamelor poate fi una foarte haină. Pe cât de repede își pot uni mamele forțele la nevoie, pe atât de tare le place unora dintre ele să le desființeze pe altele. There’s no war like a mom war!
 
De când sunt mamă am auzit atâtea lucruri ireale aruncate către mine cu superioritate sau dispreț că m-am gândit să le las scrise aici pe cele mai ridicole.

• Dacă nu vreau ca bebelușul/copilul meu să fie pupat de orice străin pe stradă sunt nebună, penibilă, maniacă, anti-vaccinare. Copiii mei sunt ținuți într-un glob de sticlă, vor ajunge niște sensibili bolnăvicioși și de fapt ar fi mai bine să îi trimit le lună ca să fie izolați de-a binelea. Nu mai contează că ai mei copii se joacă toată ziua pe afară, că fiecare a băgat în gură lucruri de pe jos, că au lins papuci la vremea lor, că nu sunt dezinfectați toată ziua, că explorează liberi.

► Citeşte şi Te rog, ţine-ţi microbii departe de bebeluşul meu

• Dacă îmi țin bebelușul în brațe se va învăța așa și nimeni nu-l va mai da jos de acolo vreodată. Curios totuși cum amândoi copiii au fost ținuți în brațe când și cât au avut nevoie și acum merg pe jos, aleargă și țopăie toată ziua.

(…)

Citeşte mai mult pe cristinaotel.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!