Sari la conținut

Îngrijirea pielii bebelușului: ingredientele naturale de care părinții ar trebui să țină cont

Pielea unui nou-născut este delicată, sensibilă și predispusă la iritații, dacă este expusă la produse de îngrijire a pielii care nu conțin ingrediente naturale. De asemenea, pielea unui bebeluș necesită mai multă îngrijire în comparație cu pielea unui adult.

Pentru proaspeții părinți este important ca ei să verifice ingredientele folosite în produsele de îngrijire a pielii bebelușilor.

Ingrediente naturale care sunt bune pentru pielea bebelușului tău

Părinții trebuie să verifice inclusiv produsele pe ambalajele cărora este menționat mesajul „100% natural”. Ei trebuie să cerceteze întâi produsul și apoi să aleagă care dintre produse este potrivit pentru pielea bebelușului. Produsele etichetate cu „100% natural” nu sunt chiar 100% lipsite de substanțe chimice și aditivi. Cuvântul „organic” a devenit un cuvânt suprafolosit, dar nu este esențial ca orice produs organic să fie folosit pentru îngrijirea pielii bebelușului.

► Citește și: De ce este importantă pentru bebeluș rutina de îngrijire a pielii?

Caută produsele cu sigla „Veg”, care indică faptul că toate ingredientele din produse sunt de origine 100% vegetariană și sunt benefice pentru pielea bebelușului. Ingredientele naturale cum ar fi untul de avocado, laptele de migdale, geranium, untul de Murumuru, ovăzul și caisele sunt cunoscute la nivel mondial pentru că oferă cea mai mare îngrijire naturală pentru pielea bebelușului.

► Citește și: 5 lucruri importante despre îngrijirea unui nou născut

Ce ingrediente NU ar trebui să conțină produsele de îngrijire a pielii bebelușului

Fenoxietanolul este un ingredient dăunător care se găsește în mod obișnuit în produsele cosmetice pentru bebeluși, care sunt cunoscute pentru riscul potențial de a provoca alergii.

► Citește și: Potențialele toxine din cremele de protecție solară pentru copii. Cum să le eviți

În afară de acesta, uită-te întotdeauna la eticheta produsului și evită produsele care conțin parabeni, tropoloni, SLES, alcool și coloranți.

Sursa


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!