Sari la conținut

Metoda controversată prin care o mamă îşi calmează bebeluşul. Povestea a devenit virală

Unul dintre motivele pentru care bebeluşii se trezesc în timpul nopţii este că îşi pierd suzeta. Deşi, de-a lungul anilor, mămicile au încercat să găsească o soluţie pentru această problemă, Laura Gerson, redactor al site-ului britanic The Motherload, pare să fi venit de curând cu o idee genială, care s-a şi popularizat în scurt timp.

„Am postat fotografia în care mi-am pus în aplicare ideea pe grupul de Facebook al site-ului şi a devenit imediat populară. Mie nu îmi venea să cred, am postat-o doar pentru că mi s-a părut amuzantă”, povesteşte Laura.

► Citeşte şi 5 lucruri pe care nu le stiai despre suzeta

Ce a făcut proaspăta mămică? În loc să îi lase fetiţei o singură suzetă, existând riscul să cadă destul de rapid şi să nu poată fi găsită uşor de micuţă, i-a pus mai multe suzete în pătuţ.

„Am făcut ca un bar de suzete pentru micuţa Amelia. Cum o scapă, cum găseşte imediat alta să o înlocuiască”, a explicat Laura.

„Ea nu foloseşte suzeta în timpul zilei, dar noaptea o linişteşte imediat. Îi este foarte bine de când i-am pus mai multe în pătuţ, chiar nu se (ne) mai trezeşte în timpul nopţii”, a continuat ea.

Ideea e fost salutată de foarte multe mămici, care spuneau că nu îşi explică de ce nu s-au gândit mai devreme la această soluţie. Pe de altă parte, însă, multe susţin că nici nu ar fi existat această problemă, dacă nu i-ar fi pus micuţei suzeta în guriţă, de la început.

► Citeşte şi Ce legătură există între suzetă și otită la bebeluși?

„Şi eu făceam asta în urmă cu 20 de ani. Mă asiguram că micuţii mei au cel puţin 6 suzete în pat. Funcţiona întotdeauna”, a scris una dintre mămici la comentarii.

„Cum să opreşti un copil din a plânge că nu are suzetă? Nu îi dai una, e simplu! Când se naşte, copilul habar nu are ce e aia suzeta. Suzetele au fost făcute pentru părinţii care nu vor şi nu ştiu să aibă răbdare să îşi facă bebeluşul să nu mai plângă,” a mai comentat una dintre mămici.

Tu ce spui despre această metodă?

Sursa: Bored Panda

Sursa foto Pixaby

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!