Sari la conținut

Metoda controversată prin care o mamă îşi calmează bebeluşul. Povestea a devenit virală

Unul dintre motivele pentru care bebeluşii se trezesc în timpul nopţii este că îşi pierd suzeta. Deşi, de-a lungul anilor, mămicile au încercat să găsească o soluţie pentru această problemă, Laura Gerson, redactor al site-ului britanic The Motherload, pare să fi venit de curând cu o idee genială, care s-a şi popularizat în scurt timp.

„Am postat fotografia în care mi-am pus în aplicare ideea pe grupul de Facebook al site-ului şi a devenit imediat populară. Mie nu îmi venea să cred, am postat-o doar pentru că mi s-a părut amuzantă”, povesteşte Laura.

► Citeşte şi 5 lucruri pe care nu le stiai despre suzeta

Ce a făcut proaspăta mămică? În loc să îi lase fetiţei o singură suzetă, existând riscul să cadă destul de rapid şi să nu poată fi găsită uşor de micuţă, i-a pus mai multe suzete în pătuţ.

„Am făcut ca un bar de suzete pentru micuţa Amelia. Cum o scapă, cum găseşte imediat alta să o înlocuiască”, a explicat Laura.

„Ea nu foloseşte suzeta în timpul zilei, dar noaptea o linişteşte imediat. Îi este foarte bine de când i-am pus mai multe în pătuţ, chiar nu se (ne) mai trezeşte în timpul nopţii”, a continuat ea.

Ideea e fost salutată de foarte multe mămici, care spuneau că nu îşi explică de ce nu s-au gândit mai devreme la această soluţie. Pe de altă parte, însă, multe susţin că nici nu ar fi existat această problemă, dacă nu i-ar fi pus micuţei suzeta în guriţă, de la început.

► Citeşte şi Ce legătură există între suzetă și otită la bebeluși?

„Şi eu făceam asta în urmă cu 20 de ani. Mă asiguram că micuţii mei au cel puţin 6 suzete în pat. Funcţiona întotdeauna”, a scris una dintre mămici la comentarii.

„Cum să opreşti un copil din a plânge că nu are suzetă? Nu îi dai una, e simplu! Când se naşte, copilul habar nu are ce e aia suzeta. Suzetele au fost făcute pentru părinţii care nu vor şi nu ştiu să aibă răbdare să îşi facă bebeluşul să nu mai plângă,” a mai comentat una dintre mămici.

Tu ce spui despre această metodă?

Sursa: Bored Panda

Sursa foto Pixaby

Articole relationate
Guma de mestecat cu pro și contra

Guma de mestecat cu pro și contra

Eu n-am văzut copil căruia să nu îi placă guma de mestecat, în special pentru gustul dulce pe care îl are sau aromele cu care îi îmbie. Eu însămi mă bucuram cu...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti