Sari la conținut

Adela Popescu, despre descoperirea pe care a făcut-o abia la a treilea copil: mină de aur pentru mămicile obosite

“Omul cât trăiește, învață” spune o vorbă din popor, care se dovedește de fiecare dată a fi adevărată. La această vorbă a ajuns și Adela Popescu, mămică de trei băieți.

Ea a vorbit într-o postare pe Facebook despre cât de obosite sunt mămicile care alăptează, situație cu care se confruntă și ea, și vine în întâmpinarea proaspetelor mămicilor cu un sfat și o descoperire, totodată, pe care ea a făcut-o.

“Va spun din capul locului ca postarea aceasta nu este despre bebelusul din bratele mele, ci este una utilitara. Adica vine cu ceva sfaturi practice pentru mamici si viitoare mamici.
Bun. Sa incep deci.
Vedeti voi capataiul tapitat pe care imi sprijin capul? Nu ridicati din umeri a indiferenta ca pentru mine este numarul 1 in descoperiri maternale.
As recomanda tuturor viitoarelor mamici inaintimea si textura asta.  
Dar sa va explic.
Mie, fetelor, cel mai greu, in primele luni cu ceilalti doi copii, mi s-au parut trezirile. Pozitia aceea in sezut in mijlocul noptii cand copilul suge si tie iti cade capul. Uneori si copilul, ca aluneca mana de la oboseala( mi s-a intamplat de doua ori cu Alexandru). Copilul stie cat fac 2 plus 2 deci pare ca nu exista reminiscente.
E! Tura asta, adica la al treilea copil, zici ca am descoperit America.
Iata de ce:
Se trezeste pustiul. Ma asez in pozitia prezenta. Las capul pe spate si dorm asa… cat o fi nevoie. Pentru un plus de confort asez trei bucati de scutece drept perna. Practic eu imi continui somnul si fac si ceva util in timpul asta. Credeti-ma, ce va spun acum e mai valoros ca pompa de muls sau lanolina pentru ragade. Treaba voastra. Voi credeti ca textul e un pamflet si il tratati ca atare. Dar nu e. :)”, a scris ea pe contul ei de Facebook.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!