Sari la conținut

Andreea Bălan a aflat sexul celui de-al doilea bebeluș. Surioară sau frățior pentru micuța Ella?

Andreea Bălan și-a uimit fanii de curând, anunțând că în doar patru luni va deveni din nou mămică. Vedeta va naște la începutul lunii martie și atât ea, cât și soțul ei, sunt fericiți peste măsură că îi vor dărui micuței Ella, în vârstă de doar doi anișori, un frățior sau o surioară.

„Suntem foarte fericiți și bucuroși. Este o binecuvântare a lui Dumnezeu. Ne doream doi copii și acum s-a împlinit dorința noastră. Ne bucurăm foarte tare. Andreea este bine, este însărcinată în cinci luni, noul bebe o să apară în viața noastră la începutul lunii martie. Este o fericire extraordinară pentru amândoi. Abia aștept să îmi petrec nopțile și cu cel de-al doilea copil”, a mărturisit George Burcea, pentru cacan.ro.

Cu privire la sexul celui de-al doilea copil, cântăreața a declarat, în urmă cu câteva zile, că „Am făcut o ecografie acum o săptămână, dar nu s-a văzut ce este.

Mi-a zis doctora că la testul de trimestru 2 voi ști ce este. George își dorește băiețel, dar mie nu îmi pasă, accept ce o fi. Săptămâna viitoare o să vă spun în premieră ce este! Am păstrat niște rochițe pe care nu le-a purtat Ella și dacă ar fi fetiță, le-ar purta ea. Am păstrat de la început pentru că știam că vom mai face un bebe”

Iar acum (n.r. 31.10.2018),  Andreea a dat marea veste: va aduce pe lume încă o fetiță! Chiar dacă cei doi vor cumpăra în continuare tot fustițe și rochițe, suntem sigure că sunt fericiți peste măsură! Atât ei, cât și Ella.


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!