Sari la conținut

Când vă e greu, citiți asta

Altă zi grea. Afară a plouat fără oprire. De fapt, mint. Când s-a oprit, bătea vântul de-l simțeai și-n casă, cu geamurile-nchise. Știu, termopane ieftine, dar pe astea le avem, cu astea defilăm. Era să zic ”decolăm”. Doar la concedii îmi stă mintea, așa bine m-am simțit în vacanță. Deși, m-am gândit, pentru mine toată viața e practic o vacanță, nu e ca și când merg la vreun serviciu sau ceva. Însă, în concediu, diferența a fost că am stat mai mult cu amândoi iubiții mei, de la mare la mic. Mai ales, mare. Că mi-e dor și de el, deși nici timp nu prea mai am să îi zic.

O zi grea. Cu neieșit din casă, vorbit doar cu tanti de la Mega și cu doi curieri grăbiți. Pe unul l-am lăsat iar singur în ușă, căci copilul a început să plângă în pat, fix atunci. Ca multe alte ”fix atunci-uri”, când tu faci deja ceva, iar lui îi trebuie altceva. Să se agațe de gâtul tău când tocmai citeați dintr-o carte. Să citească dintr-o carte când tocmai voiați să vă culcați. Cunoașteți.

(...)

Citeşte mai mult pe siblondelegandesc.ro

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Guma de mestecat cu pro și contra

Guma de mestecat cu pro și contra

Eu n-am văzut copil căruia să nu îi placă guma de mestecat, în special pentru gustul dulce pe care îl are sau aromele cu care îi îmbie. Eu însămi mă bucuram cu...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti