Sari la conținut

Cum a fost când trebuia să devin tată și nu s-a mai întâmplat

"Când ți-a fost cel mai greu, ca tată?
Când era să devin tată și nu s-a mai întâmplat.”

Am recitit de curând un inteviu pe care l-am dat spre sfârșitul anului trecut și am dat peste întrebarea și răspunsul de mai sus. A fost un interviu cu întrebări trimise pe mail și când am văzut întrebarea, acest răspuns mi-a venit în cap aproape instantaneu. Apoi, am stat să mă gândesc dacă ar trebui să-l scriu sau nu, fiind vorba de un subiect pe cât de dureros, pe atât de tabu, respectiv pierderea unei sarcini. Apoi mi-am adus aminte o chestie în care cred tare: când vine vorba de subiecte tabu, cel mai bun lucru pe care-l poți face este să vorbești despre ele.

Așa că astăzi vreau să povestesc cum am trăit și ce am simțit eu acum 10 ani și ceva când noi am pierdut o sarcină…
Eram proaspăt căsătoriți și în luna de miere am aflat că vom deveni părinți. Au urmat câteva săptămâni în care am simțit că plutim, ne făceam planuri, negândindu-ne niciun moment măcar la posibilitatea vreunei probleme.

Apoi, prin săptămâna a 8-a, ginecologul i-a recomandat Iuliei să facă o analiză a cărui rezultat arăta foarte îngrijorător. Nici în acel moment nu am simțit că s-ar putea întâmpla ceva…definitiv. M-am gândit că vom merge la doctor și el îi va da un tratament și totul va fi ok până la urmă.
A doua zi ne-am dus la doctor, am intrat amândoi în cabinet și imediat ce a citit rezultatul analizei ne-a spus că cel mai bun lucru pe care îl putem face, singurul lucru, este un chiuretaj. Atunci, pe loc.

 

(…)

Citește mai mult pe www.celmaibuntata.ro!

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!


  adevarul.ro