Sari la conținut

Ilinca Vandici, pictorial emoționant alături de fiul ei, Zian. Cum a afectat-o divorțul și în ce relații este acum cu tatăl copilului

Vezi gGalerie foto

La 37 de ani, Ilinca Vandici pare să dețină toate ingredintele pentru a se numi o femeie fericită și de succes – este frumoasă, inteligentă, feminină și extrem de încrezătoare în forțele proprii. Cu toate acestea, pentru a ajunge în punctul în care este acum, a trecut prin foarte multe greutăți, probabil una dintre cele mai mari fiind divorțul de tatăl copilului ei.

În cel mai recent număr VIVA, Ilinca apare alături de fiul ei, Zian, într-un pictorial extrem de emoționant. Vedeta a povestit pentru publicație ce relație are cu Zian, dar și în ce măsură a afectat-o divorțul și ce relație are acum cu tatăl copilului, Andrei Neacșu.

„E normal ca o separare să fie dureroasă și e foarte sănătos să accepți acea stare, acele emoții, să le înțelegi, nu să disimulezi… Nu a fost ușor, însă nici nu aș vrea să dramatizăm. Sunt atâtea mame singure cu o situație mult mai dificilă decât a mea care dau zilnic dovadă de responsabilitate, curaj, putere, determinare, iubire, înțelegere, toleranță și pe care le apreciez enorm. Ele sunt adevăratele eroine ale vremurilor noastre, ele sunt cele care merită toată aprecierea, susținerea și respectul nostru. Ele ne dovedesc că orice este posibil și că Dumnezeu e mereu prezent cu atingerea lui divină în cele mai dificile situații”, a povestit Ilinca.

În ceea ce privește modul în care Zian a reacționat la divorțul părinților, Ilinca a povestit că experiența „nu a fost o tragedie în viața noastră. Oamenii divorțează… Altele sunt tragediile vieții… Cred că e sănătos ca un părinte să ceară ajutor atunci când o situație din viața copilului și din viața lui devine greu de gestionat… Nu trăiesc în filmul în care sunt mama perfectă, le știu pe toate, tocmai de aceea m-am documentat, am analizat și am considerat că ar fi util ca cineva cu experiență, specializat, să intervină și să așeze informațiile la nivel emoțional mult mai bine decât aș fi putut eu. Zian e un copil iubit, apreciat, validat, susținut, l-am crescut liber și în contact cu emoțiile lui, astfel încât lucrurile s-au așezat ușor, treptat, cu răbdare și acceptare.”

Mai mult, Ilinca a adăugat că, “În ceea ce ne privește, Andrei e prezent în viața copilului, bunicii paterni și mama mea, de asemenea, și da, am apelat și la ajutorul unei bone pentru momentele în care e necesar. În majoritatea timpului, sunt alături de copilul meu, și e minunat să fie așa. Am fost și sunt prezentă fizic, emoțional, spiritual în viața lui și ne bucurăm împreună de toate etapele evoluției sale. Ne-am creat amintiri superbe, ritualuri, momente frumoase și ne trăim viața în armonie, iubire și înțelegere.”

Citește mai mult pe Viva.ro
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!