Sari la conținut

Laura Cosoi, poze emoționante cu cele 3 fetițe ale sale, în vacanță. Ce i-a răspuns o urmăritoare

Vezi gGalerie foto

Laura Cosoi, gravidă cu cel de-al patrulea copilaș, se află în vacanță în Thailanda, alături de soț și de cele trei fetițe ale sale. Deși vedeta trece printr-o perioadă extrem de grea, fiind în doliu după moartea mamei sale,  acest lucru nu a oprit-o din a posta pe internet fotografii cu fetițele sale. La schimb, a primit sute de mesaje de încurajări, de la fanii ei.

“Bucuriile mele, pacea și lumina de acum”, a scris vedeta pe Instagram, la imaginile cu cele trei fetițe fericite în vacanță. Fanii au fost emoționați să vadă atâta bucurie și împlinire: “Ești bogată!”, “Ești tare norocoasa!”

Probabil în speranța de a o face să se simtă mai puternică, una dintre urmăritoare i-a scris:  Laura, privirile lor spun totul! Suferința este teribilă, dar copilașul din pântec va simți toate stările tale și inclusiv în viața de adult nu-și va putea explica suferința interioară.

Laura le-a mărturisit fanilor, într-o postare anterioară, că se simte vulnerabilă în această perioadă:

“Trebuie să mărturisesc că vă port o profundă recunoștință pentru faptul că îmi sunteți alături în această perioadă. Vă mulțumesc pentru bunătate, grijă, dragoste…am simțit fiecare cuvânt de încurajare venit din suflet. Trec printr-o etapă de vulnerabilitate, cu sentimente amestecate și încerc să iau fiecare lucru așa cum vine. Dar am inima plină, că vă am în viața mea!”.



 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!