Sari la conținut

Lili Sandu, copleșită de mesajele pe care le-a primit din partea fanilor. Vedeta trece prin momente grele, după ce mama ei a ajuns la spital

Vezi gGalerie foto

Lili Sandu trece prin momente grele, după ce mama ei a ajuns la spital, din cauza unor probleme grave de sănătate. Prezentatoarea TV le-a povestit fanilor despre diagnosticul pe care mama ei l-a primit din partea medicilor.

Emilia Sandu, mama lui Lili a fost testată pozitiv cu COVID-19, iar starea ei de sănătate s-a agravat din cauza infecției. Medicii au diagnosticat-o cu poliradiculonervită acută.

Lili Sandu a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care stă în brațele mamei sale, alături de mesajul:

„Sâmbătă seara în brațele mamei mele, locul ăsta magic care întotdeauna îmi alină sufletul. L-am implorat pe Dumnezeu prin rugăciuni și lacrimi… multe lacrimi, să nu mi-l ia. Acum două săptămâni nenorocitul ăsta de coronavirus mi-a îmbolnăvit mama paralizându-i picioarele. Am internat-o de urgență la Matei Balș, iar diagnosticul a fost poliradiculonevrita acută o boala neurologică asociată cu infecția acestui virus. În prima fază această boală poate provoca și paralizia mușchilor respiratori, iar dacă se întâmpla asta pacientul trebuie intubat și ajutat să respire mecanic. Pe noi ne-a ajutat Dumnezeu să nu trecem și prin așa ceva, dar vă spun sincer că zilele acelea, cât încă era în situația critică, m-au dărâmat atât de tare încât cu greu mă adunam să fiu bine pentru Tomi sau să prezint emisiunea. Știu, mă vedeați râzând… dar inima mea era ruptă în bucăți de durere. Le mulțumesc din suflet doctorilor că au fost ca niște îngeri păzitori care mi-au dat încredere că totul o să fie bine. M-am simțit atât de neputincioasă să-i alin durerile groaznice prin care a trecut și parcă aveam momente când le simțeam și eu, că doar avem aceeiași inimă… Dar astăzi am plecat de la ea zâmbind.Tratamentul își face bine efectul, acum este internată la Spitalul Colentina, durerile au mai dispărut și chiar dacă recuperarea va fi de lungă durată știu că rugăciunile mele o vor aduce acasă.”

După postarea sa, Lili Sandu a primit o mulțime de mesaje și încurajări din partea fanilor. Ea și-a arătat recunoștința printr-o postare pe instastory, spunând:

„Efectiv sunt copleșită de toate mesajele primite de la voi. Nu m-am așteptat... vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și îmi doresc să se reîntoarcă toate rugăciunile și către voi. Vă iubesc!”


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!