Sari la conținut

Lili Sandu, copleșită de mesajele pe care le-a primit din partea fanilor. Vedeta trece prin momente grele, după ce mama ei a ajuns la spital

Inapoi Inainte

Articole relationate
Înscriere grădiniță și creșă 2024 – acte necesare și calendar actualizat

Înscriere grădiniță și creșă 2024 – acte necesare și calendar actualizat

Calendarul înscrierii copiilor anteprescolari și preșcolari în creșe și grădinițe a fost publicat în Monitorul Oficial, după ce Ministerul Educației a anunțat că l-a modificat ca urmare a solicitărilor venite din partea partenerilor sociali. Astfel, conform noului calendar, reînscrierile vor avea loc în perioada 20- 24 mai 2024. Părinții care vor să își înscrie copiii pentru prima oara la creșă sau grădiniță, indiferent de grupă, pot face acest lucru între 27 mai și 29 august (inclusiv etapa de ajustări).

Mamele Berbec – Trăsături definitorii, provocări și defecte

Mamele Berbec – Trăsături definitorii, provocări și defecte

Fiecare mamă este cea mai bună și cea mai frumoasă, pentru copilul ei. Mamele sunt unice, dar acest lucru nu înseamnă că nu au trăsături în comun cu unele, în timp ce, de altele, sunt total diferite. Iar dacă este să vorbim despre semnul zodiacal sun care s-au născut, cu siguranță găsim trăsături comune mamelor care s-au născut în aceeași lună. În astrologie, fiecare zodie are caracteristici unice, care influențează diferitele aspecte ale vieții, inclusiv stilul de parenting. Mamele născute sub semnul Berbecului (21 martie - 19 aprilie) sunt cunoscute pentru energia lor vibrantă și spiritul lor independent.

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!