Sari la conținut

Lili Sandu și Silviu Țolu au dezvăluit, în sfârșit, numele complet al copilului. Destul de neașteptat...

Petrecere mare în familia Sandu-Țolu! Cei doi drăgălași viitori părinți au făcut petrecerea de baby shower, ocazia perfectă pentru a face marea dezvăluire a numelui micuțului: Thomas Jay.

”Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru că ne doream să-l ținem pentru prima dată în brațe și să simțim că i se potrivește.
Eh în urmă cu câteva seri, am avut o surpriză din partea lui, l-am visat pentru prima dată și atunci când l-am întrebat “cum te cheamă” mi-a răspuns senin T… J...
Acum nu mai avem niciun dubiu, prenumele TJ it is! Vă lansăm provocarea, odată cu inițialele, să ghiciți prenumele!, scria vedeta în urma cu câteva săptămâni pe Instagram, acolo unde a dezvăluit inițialele numelui, apelând la creativitatea internauților pentru a-l ghici în întregime.

Party-ul s-a ținut în curtea unui club celebru din București, alături de cei mai apropiați prieteni ai viitorilor părinți.

Lili mai are foarte puțin până ce îl va aduce pe lume pe micuț. Noi îi ținem pumnii, pentru ca întâlnirea dintre ei să fie de neuitat de frumoasă.

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!