Sari la conținut

Prinţul George - personaj într-un film de desene animate. Despre ce este vorba

Veşti bune pentru Prinţul George! La vârsta de numai 4 ani, fiul lui Kate şi al prinţului William îşi vede deja un vis împlinit: va deveni personaj în filmul de desene animate pe care îl adoră!

Prinţul George este un mare fan al serialului „Sam pompierul”, motiv pentru care creatorii acestuia au decis să-i facă un cadou: i-au propus să apară în episodul aniversar al serialului, episod care marchează împlinirea a 30 de ani de la crearea filmului.

Seria de desene animate ''Pompierul Sam'' este difuzată de 30 de ani în 155 de țări și în 36 de limbi. Personajul lui George este prieten foarte bun al pompierului Sam și va veni în vizită la Pontypandy, localitatea unde se petrece acțiunea desenului animat. Deşi prinţul nu va avea decât o singură apariţie, în care îşi va folosi elicopterul pentru a salva locuitorii, este încântat peste măsură!

Vestea a fost anunțată la BBC de către producătorul serialului: ''Pompierul Sam a fost apreciat de generații întregi în acești ultimi 30 de ani și este un personaj într-adevăr simbolic al emisiunilor de televiziune pentru copii din toată lumea. Suntem nerăbdători ca fanii să urmărească episodul special și noul sezon care va fi difuzat începând cu anul viitor''.

Foto: Hepta

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!