Sari la conținut

Prinţul George nu are voie să îşi facă un ”cel mai bun prieten” la şcoală. Care este motivul

Părinţii care îşi doresc ca micuţii lor să devină prietenii viitorului rege al Marii Britanii la noua sa şcoală vor fi foarte dezamăgiţi: Prinţul George nu are voie să îşi facă "un cel mai bun prieten".

Motivul? Există o politică ciudată la şcoala la care învaţă Prinţul George, prin care copiii sunt descurajaţi să îşi facă un prieten foarte bun.

Potrivit jurnalistei Jane Moore, care şi-a împărtăşit cunoştinţele în cadrul unei emisiuni, această regulă are rolul de a-i învăţa pe copii despre bunătate, dar în aşa fel încât nimeni să nu fie dat la o parte.

"Există pretutindeni indicatoare care amintesc ”fii bun” - ăsta e motto-u şcolii", a spus Jane, adăugând: "Nu vă încurajează să aveţi cei mai buni prieteni".

Ideea din spate este că şcoala doreşte ca toţi copiii să se simtă parte a unui întreg şi niciun copil să fie dat la o parte. ”După cum probabil ne amintim cu toţii, odată ce găseşti cel mai bun prieten în clasă, nu sunt prea multe lucruri care distrug legătura”, a spus jurnalista, amintind că o prietenie exclude alte persoane.

Şcoala Thomas se asigură, de asemenea, că nu există nici o excludere a elevilor, atât în afara, cât şi în interiorul instituţiei, cu ajutorul unor reguli destul de unice privind invitaţiile la petrecerea de naştere.

"Există o politică conform căreia dacă copilul are o petrecere - cu excepţia cazului în care fiecare copil este invitat - nu oferiţi invitaţii în clasă", a mai spus Jane, comentând: "Cred că este un lucru foarte bun pentru că nimeni nu se simte exclus ".

Voi ce părere aveţi despre această politică?

Sursa: Independent

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!