Sari la conținut

“Sper ca unul dintre voi să mă aleagă”: Mii de familii aplică pentru a adopta un băiat de 9 ani, după ce au văzut videoclipul care a devenit viral

Jordan, un băiat de 9 ani din Oklahoma, a înmuiat sufletele tuturor telespectatorilor când a spus, într-o știre recentă locală despre călătoria lui de adopție: „Sper ca unul dintre voi să mă aleagă”.

Ca urmare, Departamentul de Servicii Umane a fost copleșit de cererile din partea oamenilor care doreau să-l adopte pe Jordan. În primele 12 ore de la difuzarea poveștii copilului, agenția a primit 5.000 de cereri de adopție, potrivit lui Casey White, Administratorul de Comunicații la DHS din Oklahoma.

Jordan are un frate mai mic, care a fost deja adoptat.

“Jordan a trecut prin multe. Acum a crescut și este adorabil. Își dorește cu adevărat o familie și vede că fratele lui deja a descoperit dragostea de familie”, a spus White.

Când copilul a fost întrebat, într-un interviu al Oklahoma’s News 4, care sunt primele 3 dorințe ale lui, Jordan a răspuns: “familia, familia, familia... mi-ar plăcea să am o familie și să am cui să-i spun mamă, tată.”

El a adăugat: „Aș vrea să am cu cine să vorbesc atunci când am nevoie. Sper că unul dintre voi mă va alege.”

 

Vezi video aici

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!