Sari la conținut

O zi in care am spus tot timpul DA

Ziua Copilului 2014, ziua in care am zis tot timpul DA, pentru noi s-a transformat in mai multe zile in care am zis tot timpul DA.
 
Chiar aveam nevoie de o astfel de provocare, doar asa ne-am putut da seama ca de fapt impuneam prea multe restrictii micutei noastre, eram prea protectori cu ea si nu era cazul.
 
Primul lucru pe care i l-am permis micutei noastre a fost sa umble la priza si sa o studieze in voie. Asta a si facut apoi s-a plictisit si de atunci rar se opreste in drepul ei. Prizele noastre sunt prevazute cu sisteme de protectie deci micuta noastra a fost tot timpul in siguranta.
 
 
A doua mare provocare a fost biblioteca. In place sa scoata cartile din biblioteca si sa te invarta pe toate partile apoi sa le lase uitate pe covor. Am inceput sa exersam punerea la loc a cartilor, facem acest lucru aproape zilnic asa ca am inceput sa avem dexteritate.
 
 
A treia mare provocare a zilei a fost mobila din bucatarie, cum am fost nevoiti sa spunem DA la tot ce a vrut micuta noastra, am amenajat un sertar numai al ei cu castronase de plastic si linguri de lemn.
 
Restul zilei am petrecut- o in Parculetul Copiilor apoi am fost cu totii la cofetarie.
 
Pentru noi ziua in care am zis tot timpul DA , a fost o ziua in care restrictiile impuse fetitei nostre s-au transformat in compromisuri. De atunci noi suntem mult mai linistiti iar ea exploreaza si se joaca in voie.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!


  adevarul.ro