Sari la conținut

Au adoptat 4 copii, apoi a rămas gravidă cu cvadrupleți. “E haos, dar e minunat”

Vezi gGalerie foto

De fapt, “a adoptat 4 copii, a rămas gravidă cu unul, iar mai apoi cu cvadrupleți”  - așa este corect, dar sunt atât de mulți copii, încât nu ne-au încăput în titlu! Este vorba despre o familie din Pennsylvania, care în doar 4 ani a crescut de la 2 membri la... 11!

Maxine Young (30 ani) și Jacob Young (32 ani), s-au căsătorit în urma cu patru ani și au visat din prima clipă să devină părinți. Știind că se chinuiesc deja de aproximativ doi ani să devină părinți, la scurt timp după nuntă proaspeții însurăței au depus documentele pentru adopția a doi copii. La câteva zile, au fost sunați de la centrul de adopție, cu propunerea de a lua 3 copii, frați (cum să separi 3 frați, nu?!). Numai că, ce să vezi, cei 3 erau de fapt 4 (doi băieței și două fetițe), așa că Maxine și Jacob i-au primit cu brațele deschise, bucuroși că li s-a îndeplinit dorința de a avea copii.

Numai că nu a trebuit să se obișnuiască prea rapid cu noua formulă, deoarece, la scurt timp după adopția micuților, Maxine a aflat că este însărcinată cu un băiețel!

Și pentru că viața bate filmul de foarte multe ori, la câteva luni de la venirea pe lume a primului copil biologic, Henry, Maxine a rămas din nou gravidă! Și nu oricum ci cu... cvadrupleți! Da, exact, cu 4 copii!

Deși medicii au fost sceptici și nu prea le-au dat multe șanse celor mici, norocul a făcut ca ei să vină pe lume perfect sănătoși, chiar în luna iulie a acestui an! Și, ca nu cumva să ne lungim, vă spunem atât: în 4 ani, dintr-o familie formată din doi membri, s-a ajuns la o familie extrem de bogată: 11 membri!

Cum se descurcă ei? “Copiii se înțeleg de minune. Se iubesc și au grijă unul de celălalt”, spun părinții!

“În orice caz, nu e ușor! Nu avem timp pentru noi nici ca persoane, nici ca și cuplu! Dar știm că este doar un episod ce va trece repede. Imediat, vor pleca la casele lor și vom rămâne singuri”, au adăugat ei.

“Rutina noastră e ca a părinților de 2 sau 3 copii: ne trezim, mâncam, ne jucăm, dormim, ieșim pe afară, luam o gustare...”, povestește Maxine.
“Avem 9 copii sub 8 ani și sună și mai nebunesc să spunem că avem 8 sub 5.”, se amuză părinții.

Dacă vreți să îi cunosteți mai bine pe Aiden (8), Parker (5), Connor (4), și Elliot (3); dar și Henry (2) și cvadrupleții Beck, Silas, Theo, și Cecilia (3 luni), vă invităm să le urmăriți contul de Instagram și pe cel de YouTube.

Hmm, ce spuneați? E greu cu un copil? ☺️

Sursa
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!