Sari la conținut

Cum să ținem copiii ocupați (și liniștiți) în timpul călătoriei cu mașina

Mulți părinți se tem de călătoriile cu copii în mașină. Se întâmplă des ca cei mici să plângă foarte mult în scaun și să fie foarte greu de liniștit. Și noi am avut situații similare cu Sofia, mai ales când era mai mică și trebuia să ne oprim de o mie cinci sute de ori pe în drum de trei ore (care devenea, drept urmare, de șase), ca să facem entertainment pentru copil. Da, nu e cea mai distractivă activitate a vieții noastre.
 
Dar timpul a trecut, noi am mers de foarte multe ori cu mașina, și la drum destul de lung, așa că am avut suficiente ocazii să găsim tot felul de soluții ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine. Și acum nu mai avem niciun fel de problemă. Așa că iată sugestiile noastre de jocuri și jucării pentru călătoriile cu cei mici.
 
Notă: pentru călătoriile cu mașina este ideal să luați jucatii cu care ar fi greu ca cei mici să se rănească în cazul unui accident. Pentru a vă da seamă ce este sigur și ce nu, luați jucăria și loviți-vă cu ea în cap. Dacă spuneți “au”, cel mai probabil jucăria nu este potrivită pentru mașină.

Jucării pentru bebeluși

Jucărie cu mai multe elemente. Asta înseamnă o jucărie care să conțină o parte moale, una foșnitoare, una de cauciuc pe care cel mic o poate băga în gură. Când sunt mici, copiii se distrează mult cu asemenea jucării, și ele sunt foarte potrivite pentru mașină, întrucât sunt moi și ușoare.

(...)

Citește mai mult pe crestemsicalatorim.com

Sursa foto: Arhiva Crestem si Calatorim
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!