Sari la conținut

De la ce vârstă îi învățam să adoarmă singuri? (Sleep training)

Maria are 4 ani și 11 luni, Alexandru 3 ani și 4 luni și Achim 7 luni. Nici unul nu a adormit singur până acum, în nici o seară. În primul rând să nu confundăm. Este diferit a îi lasă să adoarmă singuri cu a dormi singuri.
Maria până la vârstă de 2 ani și ceva a dormit singură în cameră dar niciodată NU A ADORMIT SINGURĂ. A adormit din greșeală de vreo două ori când avea 6 și 8 luni, cu mine lângă pătuțul ei. O lăsasem jos pentru 2 minute să aranjez ceva în cameră ei și brusc când m-am întors la ea, adormise.
 
A îți adormi copilul este un privilegiu pe care viața ți-l oferă.
Nici un copil nu se simte în siguranță și fericit, singur într-o cameră, fără nimeni lângă el. Vouă cum vă e mai bine? Cu soțul lângă sau singure în pat? (Asta dacă va place de soț).Va recunosc cinstit sunt mai relaxată și liniștită când adorm dacă e cineva cu mine în cameră. Și am avut ani buni când am fost singură și am adormit singură, fără vreo problemă. Nu e că nu se poate adormi singur, ci că e mai bine cu cineva.
 
Ce este sleep training?
Este procesul (adică durează mai mult timp și parcurgi mai multe etape) prin care se învață bebelușul să adoarmă singur și să rămână adormit. Se folosesc mai multe metode prin care bebelușul se învață să se liniștească singur.
 
Ce NU este sleep training?

(...)

Citește mai mult pe zanascutecel.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!