Sari la conținut

Distrează-te cu copilul tău, vara asta! 12 idei super fun

Fiecare părinte caută în permanență cele mai bune și distractive activități pentru copiii lor. Fie că este vorba despre activități sportive sau despre oricare altă modalitate de divertisment pentru cei mici, îți propunem câteva idei pentru a te distra cu cel mic, în zilele călduroase de vară.

Iată cum te poți distra cu copilul, vara aceasta:

Plimbare cu bicicleta

Scoate-ți copilul la o plimbare cu bicicleta, fie prin parc, fie pe o pistă de biciclete. Pentru că temperaturile sunt ridicate, asigură-te că vă hidratați corespunzător.

Faceți înghețată

Nu există copil pe lumea asta care să refuze o înghețată într-o zi călduroasă de vară. Aceasta este o activitate excelentă pentru tine și pentru puiul tău, așa că apucați-vă de treabă și faceți împreună înghețata preferată.

Mergeți la picnic

Puteți face picnic într-un parc, doar asigură-te că aveți și umbră. Nu uita de SPF!

Desene cu creta pe asfalt

Puteți crea împreună cele mai frumoase desene cu creta, pe asfalt. Este o modalitate prin care îi dezvolți creativitate celui mic, dar și o ocazie bună de a vă distra.

Camping în curte

Puiul tău este prea mic pentru a merge într-un camping adevărat? Te-ai gândit să vă faceți propriul camping în curte?

Priviți stelele

Pune câteva pături pe iarba din curte și stați pe spate, pentru a privi stelele.

Experimente științifice pentru copii

Dacă puiul tău vrea să rămână în interior, nicio problemă! Stimulează-i creierul și crește-i curiozitatea cu experiemente științifice ușoare.

Baseball cu baloane umplute cu apă

Uneori, combinarea a două activități de vară poate deveni un mod interesant și distractiv pentru joaca în aer liber. Umple niște baloane cu apă și începe meciul de baseball!

Faceți un puzzle împreună

Faceți împreună un puzzle, însă ține cont de categoria de vârstă a copilului, deoarece puzzle-urile sunt pe niveluri de dificultate, în funcție de vârsta prichindelului.

Plantați flori sau legume

Profită de sezonul cald și învață-l pe cel mic cum să planteze flori sau legume. După ce le plantați, le puteți uda împreună, în fiecare zi.

Hrăniți rațele de pe lac

Dați o fugă la cel mai apropiat parc, care are lac și rățuște. Puteți aduce de acasă resturi de pâine sau puteți cumpăra mâncare direct din parc.

Înălțați un zmeu

Alege o zonă liberă pentru a alerga și pentru a înălța un zmeu. Această activitate îl învață pe cel mic să aibă răbdare și coordonare.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!