Sari la conținut

Gustări sănătoase pentru copii? Niște rețete uimitoare

„-Soph, ce vrei să mănânci?
-Nu știu…
-Vrei un sandviș?
-Nu îmi prea place…
-Vrei omletă?
-Nu acum…
-Dar ce ai vrea să mănânci?
-Nu știu… ”

V-ați confruntat până acum cu situații de genul acesta? Că noi ne-am cam săturat de ele și am ajuns să avem nervii întinși pe bigudiuri. Cu copiii mofturoși la mâncare nu e de glumă!!!

Cât a fost cu noi acasă, a fost cum a fost, cât a fost la grădiniță, a fost cum a fost, dar acum, la școală, distracția s-a cam încheiat. Are nevoie de mâncare sănătoasă, de gustări la fel, foarte sănătoase pe care să fim siguri că le mănâncă. Vrem să crească armonios și să nu avem probleme în viitor.
Acesta e și planul vostru cu copiii, nu?

Sincer, aș înnebuni, la propriu, să știu că fii-mea servește o gustare formată din chipsuri, snaksuri sau te miri ce alte lucruri total nesănătoase îi pică în mână.

Am încercat să o „momim” cu tot felul de idei. N-au prea funcționat, așa că am cerut sfatul specialistului ca să nu ne mai tot învârtim în jurul cozii ca un câine cu chef de joacă. Noi numai de joacă nu avem chef când vine vorba de mâncarea Sophiei.

Bun! Am apelat la expertul în nutriție integrativă Larisa Petrini și am invitat-o la noi acasă ca să ne învețe cum stă treaba cu gustările pe care, din păcate, mulți dintre noi le evităm, nu le luăm în seamă sau nu le servim corespunzător.

    „Lista verde” e chiar tare!!!

(...)

Citeşte mai mult pe taticool.eu

Sursa foto: Arhiva taticool

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!