Sari la conținut

Kristen Bell a dezvăluit că își spală copiii abia după ce ei încep să miroasă

După ce, de curând, Mila Kunis și Ashton Kutcher au declarat că nu le fac baie zilnic copiilor lor, actrița Kristen Bell a precizat că nici ea nu le face baie în fiecare zi fetițelor ei.

Inițial, Kristen Bell obișnuia să-și spele copiii în fiecare zi. De ce a renunțat la această practică?

Kristen și soțul ei, Dax Shepard, își spălau copiii seara, înainte de a-i culca. Aceasta era rutina lor înainte de somn, până când copiii lor au început să se culce singuri. Cuplul a recunoscut că a început să uite să-și spele in fiecare seara cele 2 fetițe.

Acum, Kristen și soțul ei așteaptă până când copiii încep să miroasă, apoi îi spală

Kristen a spus că așteaptă până când fetițele încep să miroasă, pentru că acesta este modul în care, din punct de vedere biologic, știe că este timpul să-și spele copiii.

Actrița Kristen Bell crede că această practică nu îi ajută doar pe copiii, ci în acest fel protejează și mediul

Actrița în vârstă de 41 de ani și-a explicat motivele și a dezvăluit că, din moment ce California se confruntă cu o lipsă de apă, face parte din responsabilitatea ei să economisească apă. Așadar, ea face duș împreună cu fiicele ei.

Experții dezvăluie cât de des ar trebui să fie spălați copiii

Se pare că, de fapt, nu este nevoie ca bebelușii să fie spălați fiecare zi, ci de câteva ori pe săptămână. Ei nu transpiră ca adulții și nici nu se murdăresc. De fapt, spălatul excesiv poate face pielea uscată și poate duce chiar la apariția eczemelor.

Sursa

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!