Sari la conținut

O fetiță de un an și șapte luni a fost resuscitată de un jandarm, deoarece se înecase cu un covrig

O fetiță de un an și șapte luni a fost resuscitată de un jandarm, după ce s-a înecat cu un covrig. Incidentul s-a petrecut duminică, 09 august, în zona de lângă Cascada Urlătoarea, Vama Buzăului. Potrivit Jandarmeriei Brașov, omul legii se afla în timpul liber.

Acesta a resuscitat-o pe micuță, iar apoi a alergat cu ea în brațe până la drumul național, unde micuța a fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la spital.

Reprezentanții Jandarmeriei Brașov au menționat că: “Robert Băiașu, colegul nostru care a salvat-o pe micuță, era acolo împreună cu prietenii, la picnic. La un moment dat au auzit strigăte și au mers să vadă ce se întâmplă. O mamă încerca să o salveze pe fiica ei, care nu mai respira. Din cauza că (se pare) se înecase cu o bucată de covrig, Robert a intervenit și a aplicat manevra de resuscitare, până când fetița și-a revenit și a început să respire. Apoi a luat fetița în brațe și a alergat cu ea până la drumul național.”

Ei au precizat că soția jandarmului a apelat 112 și a solicitat o ambulanță.

Până la intervenția echipajului SMURD, care a ajuns rapid la locul respectiv, fetița a mai avut nevoie de două ori de resuscitare.

Copilul a fost preluat în stare stabilă de către echipaj și a fost dusă la spital.

Sursa

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!