Sari la conținut

Cum să dormi cu o gravidă. 15 idei în imagini

Vezi gGalerie foto

Cu siguranță, acest articol se adresează mai mult viitorilor tătici, celor care au fost obișnuiți să-și țină consoartele în brațe, să se întindă pe mai bine de jumătate din pat, cu două rânduri de perne sub cap… până acum! Cât de mult se schimbă pozițiile de somn, atunci când împarți patul cu o femeie însărcinată? Iată rezultatele în imagini obținute de o tânără fotografă din Rusia.

Cele 9 luni de sarcină reprezintă una dintre cele mai frumoase perioade din viața unui cuplu. Emoții, adrenalină, ecografii, pofte și… schimbarea pozițiilor de somn, mai ales în ultimul trimestru. Jana Romanova este o tânără fotografă din Rusia care a cucerit internetul cu o ședință foto de senzație, Waiting“, în care a imortalizat mai multe cupluri de viitori părinți în timpul somnului.

►Citește și despre Somnul în trimestrul trei de sarcină.

Imaginile au fost surprinse la primele ore ale dimineții, atunci când viitori părinți încă mai se “răsfață” cu o porție de somn… Ideea a apărut în momentul în care Jana a rămas peste noapte, în casa unor prieteni, viitori părinți, pe care i-a ajutat cu renovarea. Dimineața a decis să-i pozeze în timp ce dormeau, ca amintire… Și așa a ajuns să fotografieze mai multe cupluri de viitori părinți.

Ce a ieșit? Vezi în galeria foto!

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!