Sari la conținut

Sfaturi despre sarcina de la cea mai in forma mamica, Stacy Keibler

Stacy Keibler are 34 de ani si este insarcinata cu primul sau copil, o fetita care se va naste in luna august. Ea este in prezent una din cele mai in masura persoane sa dea sfaturi privind modul in care te poti mentine in forma in timpul sarcinii.

Stacy Keibler este cunoscuta publicului atat ca actrita, cat si datorita carierei sale sportive, ca wrestler. Forma sa fizica este de invidiat si se bazeaza pe o mare atentie acordata alimentatiei si exercitiilor. 

"Nu m-am simtit deloc obosita in timpul sarcinii. In schimb, m-am bucurat de infuzia de energie primita de la exercitiile pe care le fac". In timpul sarcinii Stacy Keibler a apelat la exercitii pilates pentru a-si mentine forma fizica de invidiat. Ea recunoaste ca in mare parte modul in care se simte acum, in sarcina, este datorat si faptului ca a avut un stil de viata foarte sanatos ani la rand inainte de a ramane insarcinata. 

"Sarcina este o perioada perfecta pentru a-ti reevalua stilul de viata", spune Stacy Keibler. Pentru ea asta a insemnat sa renunte la produsele cosmetice care contineau ingrediente posibil nocive pentru fat. De asemenea, este mult mai atenta la ce mananca. Mai ales in ceea ce priveste calitatea, alegand numai produse bio, organice, a declarat pentru FitPregnancy.com

Sa nu credeti ca asta inseamna ca toata perioada a mancat numai iaurt cu seminte. Ba dimpotriva, pagina sa de facebook ne arata unele mese mai mult decat copioase...

Insa nu lipsesc nici ierburile

Un mare suport il primeste si din partea proaspatului sot si tata, Jared Pobre, cu care a avut nunta in urma cu 2 luni.

Un alt mod de a fi in forma? Se bucura de viata:

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!