Sari la conținut

Activitati pentru Valentine: inimioare din lana

Mi-am spus mai demult in barba ca eu nu voi face nimic special cu copiii de Valentine sau de  Halloween. Dar, asa cum se intampla de obicei atunci cand iti spui ca tu nu vei ajunge sa faci ceva legat de cresterea copiilor, socoteala s-a dovedit a fi gresita: aceste sarbatori de imprumut, care mie nu imi spun nimic, pe ei ii distreaza foarte tare.

Asa ca, daca este sa fie bal, bal sa fie! Am adunat de la mame cu mult mai multa pricepere si traditie in domeniu cateva idei de activitati pe care le putem face in casa. Asa ne vom distra si, in plus, exersam si pentru o mai buna coordonare a degetelor. Va voi prezenta 4 activitati, toate axate pe folosirea de lana colorata. 

1. Inimioare din carton acoperite cu lana

Mi se par cel mai simplu de facut. Tai un carton in forma de inima si ii dai copilului sa infasoare un fir de lana in jurul lui. De aici.

2. Inimioare de pus in geam

Ai nevoie de sarma si lana. Copilasul trebuie sa fie un pic mai mare, intrucat trebuie sa stie sa infasoare de cateva ori lana in jurul sarmei. De aici.

3. Inima umpluta cu lana

Este iar o activitate usoara. Iei o foaie mai groasa, desenezi conturul de la o inima mare si in interior pui lipici. Le dai copiilor mai multe bucati, lungi, de lana, sa le puna in interiorul inimii. De aici.

4. Inima cusuta

Este o activitate pentru un copilas un pic mai mare. Ai nevoie de o foaie de hartie un pic mai groasa in care faci gauri in forma de inima, de un fir lung de inima si de un 'ac' de cusut care sa nu fie periculos pentru copii. De aici.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!